Coach Herbalife

Monday, December 28, 2015

Cara Sihat Untuk Kurus Sebelum Kahwin

Dapatkan Cara Sihat dan Berkesan untuk Kurus Sebelum Kahwin

Adakah anda sedang dalam perancangan untuk melangsungkan perkahwinan dan ingin kurus sebelum kahwin?

Sudah cuba pelbagai cara tetapi masih tidak berjaya untuk turunkan berat badan?

Jangan risau! Anda mungkin masih mempunyai banyak lagi masa sebelum berjaya kurus sebelum kahwin. Beri masa sekurang-kurangnya 3 bulan untuk kuruskan badan, bergantung kepada bentuk badan anda sekarang.


Saya nak kurus sebelum kahwin

Saya pernah mengalami pengalaman yang sama nak kurus sebelum kahwin. Selepas balik dari pengajian Ijazah saya dari US, berat badan saya sangat tinggi hingga mencecah lebih dari 90kg. Nak timbang pun tak sanggup masa tu.

Gambar saya sebelum berkahwin dan ketika belajar di US
Oleh kerana bakal suami saya, iaitu suami saya sekarang merupakan seorang yang sangat kurus, saya tidak mahu kami nampak janggal di atas pelamin. Tentulah nak kahwin nanti saya mahu nampak cantik, kurus, dan sepadan dengan pasangan saya. Oleh itu, saya betul-betul bertekad untuk kurus sebelum kahwin.

Sebenarnya saya sudah lama mencuba pelbagai cara untuk menurunkan berat badan seperti berdiet sendiri, bersenam dan lain-lain lagi tetapi tidak berjaya. Atas desakan perlu kurus sebelum kahwin, sayamengambil keputusan untuk mengambil pil diet atau ubat kuruskan badan. Tetapi saya agak risau jika ada kesan sampingan dari ubat tersebut, jadi saya dapatkan pil diet dari doktor di sebuah klinik. Dengan pantauan daripada doktor setiap 2 minggu, saya berjaya turunkan berat menjadi 72kg ketika itu.

Saya dapat kuruskan badan dengan pengambilan produk kuruskan badan pil diet kerana ia menahan rasa lapar dan nafsu untuk makan. Saya tidak makan tengahari, mengambil kalori sangat rendah, berjogging dan beraerobik hampir setiap hari. Walaupun agak khuatir dengan bahan kimia dan ubat yang terdapat dalam pil diet itu mungkin memberikan kesan tidak baik untuk kesihatan saya untuk jangka masa panjang, saya tidak ada pilihan lain dan tidak faham cara sihat untuk kurus sebelum kahwin. Tidaklah saya tahu pada ketika itu bahawa menahan lapar menyebabkan metabolisme badan saya menurun.

Berjaya turunkan berat badan untuk berkahwin
Tapi, tahukah anda apa yang berlaku selepas saya kahwin?

Sebaik sahaja selepas kahwin berat badan saya naik secara mendadak. Oleh kerana target asal hanyalah mahu kurus sebelum kahwin, selepas kahwin berat badan saya naik bagaikan dipam-pam. Sehinggalah selepas saya melahirkan anak, saya hampir putus asa dengan masalah berat badan saya. Ketika saya masih menyusukan anak kedua, saya faham saya tidak boleh ambil pil diet semula, walaupun bagi saya itu sahaja pilihan untuk saya nak kurus.Saya mula risaukan kesan jika saya kurus dengan pil diet terutama kerana saya masih menyusukan anak.

Saya dah cuba pelbagai cara diet sendiri, diet tanpa makan nasi, bersenam secara bersungguh-sungguh dan lain-lain lagi tapi saya tahu bahawa saya tidak akan berjaya untuk melakukannya. Berat turun sangat perlahan, saya hadapi masalah susah buang air, dan tenaga juga berkurang. Akhirnya saya jadi cepat marah ketika menguruskan rumah tangga kerana kepenatan dengan lemak berlebihan dalam badan, selalu tidur pada waktu luang di pejabat, dan saya putus asa dengan bentuk fizikal saya.

Akhirnya saya bertemu dengan produk Herbalife.

Saya bertemu dengan produk Herbalife secara online dari internet, dan seorang Coach Turun Berat Badan yang sangat prihatin membantu saya untuk mencapai hasil yang saya inginkan. Dengan diet yang disediakan oleh Herbalife, saya rasa sangat mudah untuk dilakukan. Yang best sekali, saya boleh terus ambil makanan kegemaran saya termasuk nasi, saya rasa lebih bertenaga dan lebih ceria. Apa yang penting kesan Herbalife adalah selamat untuk saya yang masih menyusukan anak. Akhirnya dengan bantuan Coach Bebas Herbalife saya, saya berjaya turunkan 18kg daripada berat asal 92kg kepada 74kg!

Ketahui bagaimana saya dapat turunkan 18kg berat badan walaupun sibuk.

Gambar saya memakai baju nikah selepas 5 tahun berjaya turunkan berat badan dengan Herbalife

Kebaikan Herbalife ialah pelan pemakanan untuk kuruskan badan adalah sangat mudah diikuti. Yang paling penting sekali, apabila berjaya turunkan berat badan, saya dapat terus mengekalkannya. Selain itu kesan sampingan Herbalife semuanya positif dan saya terus mengamalkan diet Herbalife berkesan ketika mengandung dan berpantang dengan Herbalife anak saya yang ketiga. Kini pada usia hampir mencecah 40 tahun, saya rasa lebih cergas, bertenaga dan rasa lebih muda!

Jadi, persoalannya sekarang, jika anda nak kurus sebelum kahwin, adakah anda akan memilih penyelesaian yang bersifat sementara atau berkekalan? Adakah anda ingin terus kekal kurus walaupun selepas berkahwin, dan melahirkan anak?

Hubungi saya jika anda ingin memilih Herbalife untuk mendapatkan kesan kurus ketika berkahwin dan terus mengekalkan penurunan berat badan untuk jangkamasa panjang. Lantik Coach Turun Berat Badan anda sekarang!

Biar saya hubungi anda dengan mengisi borang di bawah:-


Nama:
Email:
No Telefon


atau hantar SMS/ Whatsapp  ke nombor 017-9360797


This HTML form was created by Freedback.

Thursday, December 24, 2015

Kempen 21dayshakechallenge: Makanan Sihat Untuk Diet

Ambil Makanan Sihat Untuk Diet Dalam Masa 21 Hari Dengan  Kempen #21dayshakechallenge



Apa itu Kempen 21 Day Shake Challenge

Kempen ini bertujuan untuk mengatasi masalah obesiti yang semakin serius di Malaysia sekarang. Berdasarkan kajian, 1 daripada lima orang dewada di Malaysia menghadapi masalah obesiti
Kaji Selidik Kesihatan dan Morbiditi Nasional (NHSM) 2011 yang dikeluarkan Kementerian Kesihatan pada tahun sebelumnya menunjukkan satu daripada lima orang dewasa di Malaysia menghidap diabetes.
Statistik itu telah meletakkan Malaysia di tangga ke-10 dunia dengan jumlah penghidap diabetes seramai 3 juta orang, jauh lebih tinggi daripada jangkaan Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) menjelang 2025 iaitu hanya kira-kira 800,000 orang.
Sementara itu, Majlis Pencegahan Obesiti pula menjangkakan Malaysia akan menjadi negara pertama di Asia Tenggara dengan pesakit kencing manis teramai pada 2017 dan tempat keenam di Asia Pasifik dari segi obesiti!
Sumber : http://www.utusan.com.my/rencana/malaysia-8216-juara-8217-obesiti-1.42810#sthash.kMVBSHUZ.dpuf
Masalah obesiti akan membawa kepada pelbagai masalah kesihatan seperti penyakit jantung, strok, tekanan darah tinggi, diabetes dan kanser.

Untuk membantu mengurangkan statistik obesiti di Malaysia, Herbalife telah memulakan kempen 21 days shake challenge untuk mengubah gaya pemakanan rakyat Malaysia kepada lebih sihat. Dalam kempen ini, peserta akan mengambil makanan sihat untuk diet iaitu Shake Herbalife selama 21 hari secara berturut-turut. Peserta juga dikehendaki post gambar shake Herbalife mereka setiap hari kepada media sosial atau kepada Coach Herbalife msing-masing.

Selain daripada mengambil makanan sihat untuk diet, peserta juga sentiasa akan mendapat maklumat dari masa ke semasa daripada Coach Turun Berat Badan masing-masing, mengenai kepentingan nutrisi dan cara pengambilan makanan sihat untuk diet yang betul. Dengan menggunakan maklumat yang diperolehi daripada Coach masing-masing, mereka akan mendapat kesan berterusan dalam jangkamasa panjang, dan berat yang telah berjaya diturunkan akan dapat dikekalkan. 

Kenapa ambil makanan sihat untuk diet ini selama 21 hari?

Kajian telah mendapat bahawa dengan melakukan tabiat baru selama 21 hari berturut-turut, seseorang akan dapat membiasakan dirinya melakukan tabiat itu dan terus melakukannya secara istiqamah.

Kenapa saya perlu sertai kempen 21 days shake challenge?

Anda perlu menyertai kempen ini jika ingin turunkan berat badan atau memperbaiki kecergasan diri. Anda boleh mengamalkan pengambilan makanan sihat untuk diet secara konsisten selama 21 hari. Dengan mengambil shake Herbalife selama 21 hari secara berturut-turut sebagai menu sarapan sihat, sesiapa yang menyertai kempen ini akan dapat membina tabiat baru mengubah pemakanan menjadi lebih sihat. Dengan cara ini peserta akan mendapat hasil yang baik sekiranya terus melakukan secara konsisten, dengan bantuan seorang Coach Bebas Herbalife.

makanan sihat untuk diet #21dayshakechallenge
#21dayshakechallenge Pusingan Pertama Coach Aziera Yazid


Sertai Kempen 21 day shake challenge ini sekarang dan dapatkan makanan sihat untuk diet anda selama 21 hari untuk hasil yang mengujakan!

Apa yang perlu dilakukan untuk menyertai kempen ini dan mendapat kesan turun berat badan yang berkesan? Ikuti langkah di bawah:-

  1. Hubungi mana-mana Coach Bebas Herbalife anda jika ada, atau lantik saya sebagai Coach Turun Berat Badan anda dengan menghubungi nombor 017-9360797 (Call/ Whatsapp/ Telegram)
  2. Dapatkan makanan sihat untuk diet iaitu shake Herbalife daripada Coach anda 
  3. Mulakan kempen 21-days shake challenge anda pada hari pertama anda menukar tabiat kepada makanan sihat untuk diet iaitu shake Herbalife.
Untuk maklumat lanjut, hubungi saya melalui email ke aziera@azierayazid.com atau nombor 017-9360797.

Tuesday, December 15, 2015

Keburukan Herbalife Selepas Turun Berat Badan

Mereka Yang Telah Turun Berat Badan Mengalami Keburukan Herbalife Ini

Adakah produk Herbalife dapat membantu untuk menurunkan berat badan? Sudah semestinya!
Tetapi, adakah anda tahu bahawa majoriti mereka yang telah berjaya turun berat badan dengan Herbalife akhirnya mengetahui keburukan Herbalife.

Apakah Keburukan Herbalife Yang Mereka Alami Itu?

Ramai yang komplen bahawa mereka sudah tiada baju untuk dipakai lagi! Baju dan ada semuanya longgar.

Kemudian, apakah lagi keburukan Herbalife?


Mereka menyesal kerana telah memberikan baju saiz kecil iaitu baju-baju lama mereka kepada orang lain. Ada yang sampai minta semula baju mereka kalau masih ada pada adik beradik atau kenalan rapat. Ada juga orang yang diberikan baju itu pun sudah tidak muat memakainya lagi, dan memulangkan semula kepada tuannya. Seronoklah bila dapat kembali pakai baju lama, kan? Sudah terbalik rupanya.

Mereka yang telah turun berat badan dengan Herbalife tidak pernah menyangka sebelum ini bahawa mereka boleh kurus semula. Ada yang telah pelbagai cara, tetapi tidak berjaya. Ada yang tidak menyangka dengan bertukar kepada sarapan sihat nutrisi Herbalife, mereka mampu menurunkan berat badan, kembali kepada bentuk badan yang lebih cantik, dan rasa lebih cergas dan bertenaga.

Jadi, keburukan Herbalife yang paling nyata ialah, anda terpaksa mengeluarkan wang untuk membeli baju baru, jika baju lama sudah tiada lagi. Sungguh menyedihkan, bukan?

Saya sendiri mengalami pengalaman kesan Herbalife yang sama selepas berjaya turun 18kg berat badan. Terpaksa selongkar balik baju sewaktu kurus ketika berkahwin dulu. Saya cuba untuk menyimpan baju yang sudah longgar ke dalam kotak, dengan harapan ingin memakainya jika mengandung. Tetapi rupa-rupanya keburukan Herbalife yang saya alami ialah, baju itu tetap longgar dan besar untuk dipakai walaupun ketika saya mengandung cukup bulan!


Jadi, jangan salahkan produk kurus Herbalife jika anda terpaksa membeli pakaian baru untuk nampak lebih cantik dan bergaya. Bersyukurlah kerana anda mungkin dapati bahawa pencarian baju adalah lebih mudah sekarang kerana sudah banyak pilihan yang sesuai dengan saiz terbaru anda.

Jika anda sanggup menghadapi keburukan Herbalife ini, hubungi saya untuk maklumat lanjut.

Coach Aziera Yazid telah berjaya turun berat sebanyak 18kg dan mengekalkannya selepas 7 tahun. Kini telah membantu ramai orang yang ingin turunkan berat badan dalam usaha mencapai berat badan dengan cara yang sihat, selamat, dan berkesan. Hubungi Coach Aziera Yazid sekarang untuk ketahui bagaimana beliau boleh membantu anda menurunkan berat badan dan mengekalkannya.

photo 
     

Tuesday, December 8, 2015

Kesan Herbalife: Berat Naik Selepas Berhenti?

Risau Mengenai Kesan Herbalife Selepas Berhenti Menggunakan Produk?

Kebelakangan ini, saya selalu menerima pertanyaan mengenai kesan Herbalife kepada pengguna yang berhenti daripada mengambil produk Herbalife.

Antara yang menjadi kerisauan pengguna ialah, berat mereka akan naik semula selepas berhenti daripada Program Turun Berat Badan Herbalife ini.

Sebelum atau selepas Herbalife?

Sebenarnya, berat badan akan naik semula jika kita tidak memahami fungsi sebenar produk Herbalife ini dan bagaimana ia dapat membantu kita dalam menurunkan berat badan. Anda boleh baca cara menurunkan berat badan dengan shake Herbalife di sini untuk lebih memahaminya.


Saya sendiri mempunyai begitu ramai klien yang berhenti daripada menggunakan produk ini selepas berjaya menurunkan berat badan. Selepas saya temui mereka lebih dari 1 tahun, saya dapati kebanyakannya masih lagi dapat mengekalkan berat badan dan lemak badan yang telah berjaya diturunkan. 

Walau bagaimana pun, anda boleh kekalkan kesan Herbalife turun berat badan hanya dengan syarat-syarat berikut:-

1. Makan di dalam jumlah kalori sebenar yang diperlukan oleh badan
2. Ikut segala tabiat pemakanan sihat dan seimbang seperti yang telah diajarkan oleh Coach Bebas Herbalife anda, walaupun sudah tidak mengambil apa-apa produk Herbalife
3. Terus mengamalkan aktiviti cara hidup sihat seperti bersenam secara kerap dan konsisten

Kesimpulannya, kesan Herbalife berat badan naik selepas berhenti minum bukanlah disebabkan produk Herbalife tetapi akibat pilihan gaya hidup anda sendiri. 

Pengurusan berat badan bukanlah hanya untuk mencapai berat tertentu tetapi merupakan usaha yang perlu dilakukan secara konsisten. Apa yang penting ialah anda mempunyai seorang Coach Turun Berat Badan dengan Herbalife yang berdedikasi membantu anda capai berat badan yang anda inginkan, dan seterusnya menasihati dan memberi panduan tentang cara hidup sihat sepenuhnya. Dengan mempunyai Coach yang berpengalaman dan berdedikasi, anda akan lebih memahami bagaimana produk Herbalife berfungsi dalam membantu menurunkan dan mengekalkan berat badan anda. Setelah mendapat bimbingan Coach Bebas Herbalife, anda tidak perlu risau lagi berat badan naik selepas berhenti menggunakan produk.

Berita baiknya ialah, Coach anda adalah kekal sampai bila-bila dan bersedia membantu anda sepenuhnya bila-bila masa anda bersedia.Oleh itu, jika anda ingin hasil yang terbaik dengan produk Herbalife, adalah penting untuk anda memilih Coach Turun Berat yang terbaik untuk diri anda.

Jadi, sebelum anda risau mengenai kesan Herbalife sekiranya anda berhenti menggunakan produk ini, apa kata anda hubungi Coach Aziera Yazid, atau mana-mana Coach Bebas Herbalife lain yang paling sesuai untuk anda sekarang, dan dapatkan nasihat dan panduan mengenai bagaimana produk Herbalife boleh bantu anda. 

Coach Aziera Yazid telah berjaya turun berat sebanyak 18kg dan mengekalkannya. Kini telah membantu ramai orang yang ingin turunkan berat badan dalam usaha mencapai berat badan dengan cara yang sihat, selamat, dan berkesan. Hubungi Coach Aziera Yazid sekarang untuk ketahui bagaimana beliau boleh membantu anda menurunkan berat badan dan mengekalkannya.

photo 
     


Sunday, November 29, 2015

Perisa Shake Herbalife Cookies 'n Cream Yang Sangat Sedap dan Menyelerakan

Sudah Minum Shake Herbalife Perisa Baru?


Herbalife telah mengumumkan mengenai perisa shake Herbalife tebaru dalam pasaran Malaysia, iaitu perisa Cookies 'n Cream.

* Produk tidak bertujuan mendiagnos, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit
Jika anda belum merasainya, saya cadangkan anda dapatkan segera produk Herbalife terbaru ini untuk menikmati rasanya yang sungguh sedap dan menyelerakan. Bagi saya sendiri kalau minum segelas, memang rasa tidak puas!

Walaupun shake Herbalife ini sedap dan menggunakan nama Cookies 'n Cream, jangan salah sangka. Shake ini masih lagi rendah gula, rendah kalori dan juga sangat berkesan untuk membantu anda turun berat badan.


Shake Herbalife Cookies 'n Cream rendah kalori dan tinggi nutrisi

Setiap manusia mempunyai jumlah keperluan kalori harian supaya badan dapat melakukan aktiviti melalui tenaga yang ada. Apabila kita mengambil makanan  dan minuman yang mempuyai jumlah kalori lebih tinggi daripada badan kita perlukan, kalori berlebihan ini akan ditukarkan menjadi lemak. Oleh itu, untuk turunkan berat, kita perlu kurangkan pengambilan kalori sehari antara 300-500 kalori, bergantung kepada individu. Dengan cara ini kita boleh turunkan berat badan sehingga 0.5kg seminggu.

Walau bagaimanapun, selain daripada mengawasi pengambilan jumlah kalori seharian, pelbagai lagi citi-ciri diet yang anda perlu ambil kira jika ingin turunkan berat badan. Jumlah nutrisi yang terdpaat di dalam makanan dan minuman yang anda ambil setiap hari juga adalah penting. Badan kita memerlukan vitamin dan mineral yang mencukupi untuk melakukan tugas-tugas harian dengan sempurna dan kekalkan kesihatan. Jadi, anda perlu pastikan bahawa diet anda mempunyai nutrisi secukupnya dengan keperluan badan seperti karbohidrat, protein, lemak, dan lain-lain lagi.

Ingin tahu nombor magik atau jumlah kalori seharian untuk diri anda, untuk turun berat dengan lebih berkesan? Hantar mesej ke nombor 0179360797 (Coach Aziera) untuk mendapatkannya.

Shake Herbalife makanan pengganti harian yang terbaik

Shake Herbalife merupakan pilihan makanan harian untuk anda menurunkan berat badan secara sihat, selamat dan mudah disediakan. Shake Cookies 'n Cream ini mempunyai kalori sebanyak 96 kalori, dan anda boleh jadikan sebagai sarapan sihat setiap hari untuk membantu anda menguruskan berat badan. Selain itu juga, shake Herbalife mempunyai 16 jenis vitamin dan mineral yang baik untuk diri anda, dan juga rendah gula, dan rendah lemak. Shake Herbalife mengandungi kandungan Glysemic indeks yang sangat rendah.Anda boleh baca selanjutnya cara menurunkan berat badan menggunakan shake pengganti makanan di sini.

Jika anda masih belum memahami bagaimana shake Herbalife Cookies 'n Cream ini dapat membantu anda dalam pengurusan berat badan, atau ingin merasai kenikmatan menurunkan berat badan dengan shake Herbalife yang sedap ini, isikan maklumat anda di bawah:-


Nama:
Email:
No Telefon


atau hantar SMS/ Whatsapp  ke nombor 017-9360797

This HTML form was created by Freedback.


photo 
     

Wednesday, November 11, 2015

Siapa Coach Turun Berat Badan Anda Dengan Herbalife?

Kenapa Perlu Coach Turun Berat Badan Dengan Diet Herbalife?


Jika anda ingin memulakan program Turun Berat Badan, adalah penting bagi anda melantik seorang Coach Turun Berat Badan untuk membantu anda ketika dalam program diet Herbalife. Coach Turun Berat Badan dapat membantu anda mendapat kesan terbaik dengan produk Herbalife. 

Siapa Coach Turun Berat Badan?

Coach Turun Berat badan ialah seorang jurulatih yang akan membantu anda segala-galanya mengenai produk Herbalife. Beliau merupakan seseorang yang akan sentiasa memberikan panduan, tunjuk ajar, sokongan dan dorongan ketika anda berada dalam program menurunkan berat badan ini. Oleh itu, amatlah penting untuk anda melantik seseorang yang anda percayai, mudah dihubungi dan selesa untuk berkongsi suka duka pengalaman anda menurunkan berat badan ini.

Saya turun 18kg dengan produk Herbalife. Download ebook untuk ketahui kenapa saya Coach Bebas herbalife terbaik untuk anda.

Tugas-tugas seorang Coach Bebas Herbalife

Tugas seorang Coach Bebas Herbalife bermula dari peringkat awal iaitu sebelum anda memulakan program turun berat badan. Coach Bebas Herbalife anda akan membuat analisa sama ada secara online atau offline supaya anda ketahui nombor magik untuk nak turun cepat. Analisa ini adalah penting intuk menentukan keperluan anda dalam menurunkan berat badan.


Cadangan produk Herbalife

Coach Turun Berat Badan akan mencadangkan produk Herbalife yang betul-betul sesuai dengan keperluan dan kehendak anda supaya anda mendapat hasil yang berkesan dan memuaskan. Jangan risau, kerana Coach akan menyediakan serta memberikan panduan langkah demi langkah tentang cara penggunaan setiap produk yang dipilih.


Pelan pemakanan

Coach anda juga akan menyediakan dan memberi cadangan mengenai pelan pemakanan yang sesuai dengan nombor magik anda. Dengan diet Herbalife anda boleh kurus tanpa berlapar dengan shake Herbalife.

Cadangan senaman

Selain daripada itu, Coach Bebas Herbalife turut membantu anda memilih program senaman yang sesuai sama ada di pusat fitness, gym ataupun bersenam secara sendiri di rumah.

Ciri-ciri Coach Turun Berat Badan yang sesuai untuk anda:-


  • Mempunyai testimoni Herbalife sendiri dan mendapat kesan Herbalife yang menarik
  • Mempunyai pengalaman menjadi Coach Turun Berat Badan dan telah bantu ramai orang mendapat hasil dan testimoni
  • Senang dihubungi dan sentiasa mempunyai akses untuk dihubungi.
  • Mesra, faham dengan masalah yang anda hadapi dan bersedia membantu anda mendapat kesan Herbalife anda sendiri.

Lantik Coach Turun Berat Badan anda sekarang! Hubungi saya dengan mengisi borang di bawah 


Nama:
Email:
No Telefon


atau hantar SMS/ Whatsapp  ke nombor 017-9360797


This HTML form was created by Freedback.

Thursday, October 15, 2015

Kenapa pilih produk Herbalife?

Kenapa pilih produk Herbalife untuk turunkan berat badan?

Pagi tadi, saya menerima soalan daripada seseorang yang baru dikenali, semasa berada di Rumah Sarapan Sihat Kuantan, tempat saya menyebarkan maklumat mengenai nutrisi setiap hari.

Dia bertanya, antara banyak produk yang berada di Malaysia dan di dunia, kenapa saya memilih produk Herbalife?

Sebab utama mengapa saya pilih produk Herbalife ialah kerana produk ini sudah berada lebih dari 90 buah negara dan lebih dari 34 tahun di pasaran. Produk Herbalife juga dirumuskan oleh pakar saintis terkemuka di Amerika Syarikat dan juga dengan kepakaran dan nasihat dari pakar seluruh dunia. Jadi, saya memang tidak sangsi lagi bahawa produk Herbalife adalah yang terbaik untuk bantu saya dalam membekalkan nutrisi dan pengurusan berat badan.

Apatah lagi, saya sudah berjaya turun 18kg dengan menggunakan produk Herbalife. Dan selepas hampir 7 tahun menggunakannya, saya telah mendapat pelbagai kesan Herbalife yang positif serta membantu ramai orang mendapat testmoni Herbalife.

Kenapa anda sendiri belum menggunakan produk Herbalife?

Mungkin anda dengar mengenai produk Herbalife. Mungkin juga dah lihat kesan yang telah dialami oleh orang yg anda kenal. Tetapi anda sendiri belum pernah menggunakan produk Herbalife.

Jika anda tertanya-tanya kenapa anda sendiri perlu bermula dengan Herbalife, mungkin saya boleh memberikan sedikit bantuan dan panduan.

Daripada berjuta-juta orang pengguna produk Herbalife di seluruh dunia yang telah mendapat hasil, semuanya mempunyai sebab tersendiri mengapa mereka bermula. Mungkin sebab memperbaiki tenaga, ingin bentuk badan lebih menarik, ingin kulit yang lebih cantik, ataupun setakat ingin mencuba produk Herbalife untuk melihat perubahan kepada diri sendiri.

Walau apa pun sebabnya, mereka semua telah bermula dan mendapat kesan mereka tersendiri. Ada yang berjaya menurunkan berat badan, ada juga yang tidak. Ada yang terus mengambil nutrisi Herbalife untuk jangka masa panjang, ada juga yang berhenti selepas mendapat kesan Herbalife yang diinginkan.

Kesan yang dialami oleh setiap orang tidak sama. Seseorang yang anda kenali mungkin telah mendapat hasil yang mengujakan, tapi tidak semestinya anda juga akan mendapat kesan yang sama sepertinya. Ini kerana setiap individu berbeza. Perubahan dan tindakbalas produk Herbalife adalah bergantung kepada tahap kesihatan individu, tabiat pemakanan, aktiviti harian yang dilakukan setiap hari, serta lain-lain lagi faktor memainkan peranan.

Apa yang penting ialah anda mendapat konsultasi daripada Jurulatih Bebas Herbalife sebelum mengambil keputusan untuk menggunakan produk Herbalife. Jurulatih akan dapat membantu anda dengan memberikan cadangan produk Herbalife yang benar-benar sesuai dengan kesan yang anda inginkan.

Anda boleh menghubungi saya iaitu Coach Turun Berat Badan jika ingin mengetahui produk Herbalife yang sesuai bagi membantu anda turunkan berat badan secara sihat dan berkesan.

Hubungi nombor 017-9360797 untuk temujanji di sekitar Kuantan, ataupun saya boleh bantu anda beli Herbalife online, dan menjadi jurulatih sepenuhnya secara online.

Jangan bertangguh lagi untuk membuat keputusan bermula dengan produk Herbalife. Jika ramai orang boleh melakukannya dan mendapat testimoni Herbalife yang menarik mengapa bukan anda?




Aziera Yazid merupakan seorang Jurulatih Bebas Herbalife yang telah turun 18kg dengan produk Herbalife dan kini membantu ramai orang untuk menguruskan berat badan dan lebih cantik dan bertenaga dengan nutrisi Herbalife. Anda mungkin orang seterusnya yang akan mendapat hasil kejayaan dalam menurunkan berat badan. Ini adalah masa untuk anda melakukan perubahan. Dapatkan bimbingan jurulatih Aziera Yazid sebelum terlambat.

 

Tuesday, September 15, 2015

Pilihan Cara-Cara Untuk Kurus Dengan Cepat

Cara-Cara Untuk Kurus: Yang Mana Satu Pilihan Anda? 


Ramai orang di dunia sentiasa tercari-cari cara-cara untuk kurus kan badan. Ada yang memilih cara sihat, tetapi ada juga yang sanggup melakukan apa sahaja asalkan mereka boleh kuruskan badan.

Kebanyakan mereka selalu memikirkan mengenai penampilan luaran sahaja untuk menguruskan badan dengan kesan yang cepat. Sebab itulah pil-pil diet menjadi pilihan. Ada juga yang memilih untuk memakai korset untuk membentuk postur dan tubuh badan agar nampak kurus. Apa juga pilihan cara-cara untuk kurus, mereka perlu berusaha untuk dapatkan kesan yang diinginkan.

Sebenarnya semua ini akan memberikan kesan kurus kepada kita, tetapi adakah bersifat kekal atau sementara? Adakah pilihan kita itu dapat memberikan kesan berkekalan yang betul-betul selamat kepada kesihatan kita?


Kesihatan merupakan anugerah dari Allah yang paling berharga dan tidak dapat dijual beli dengan wang ringgit. Semua orang akan mengalami proses penuaan setiap hari dengan peningkatan usia. Tetapi, orang bagaimanakah yang anda ingin jadi di usia tua nanti? Adakah pilihan cara-cara untuk kurus anda hari ini akan menjamin hari tua anda yang sihat bertenaga dan kekal menarik?

Oleh itu, janganlah memilih cara kuruskan badan yang tidak dijamin keselamatannya. Pastikan pilihan anda tidak memberikan kesan sampingan yang negatif dan membahayakan. Apa guna kurus jika badan tidak sihat? Apa guna nampak lawa di luar sedangkan badan kita terpaksa menanggung kesakitan?

Jika anda memilih untuk mengambil pil diet atau ubat kurus, adakah anda pasti kandungan yang terdapat dalam pil kurus yang diambil betul-betul selamat dan diuji satu persatu untuk kesannya? Kebanyakan kandungan dalam pil diet dan ubat kurus mengandungi kesan kepada tekanan darah dan juga kadar degupan jantung. Pastikan anda mendapat nasihat dan pemantauan berkala daripada doktor jika ingin memilih pil diet sebagai cara-cara untuk kurus dengan cepat.

Jika anda memilih cara pemakaian produk secara luaran seperti krim sapuan, losyen panas ataupun sebarang pakaian yang membentuk badan, pastikan anda faham bagaima ia berfungsi kepada tubuh anda. Anda harus faham bahawa badan anda kurus secara sihat dengan pembakaran lemak dan kalori. Bukan setakat pengurangan air dalam badan, ataupun pengurangan otot akibat berlapar.

Cara-cara kuruskan badan yang sihat yang sebenar ialah melalui pemakanan dan gaya hidup kita. 80% ialah melalui pemakanan kita dan 20% lagi melalui senaman dan aktiviti yang kita lakukan, Jika kita mengambil produk untuk kuruskan badan tetapi masih tidak mengambil kira sama ada pengambilan nutrisi, vitamin dan mineral mencukupi untuk badan kita, hasilnya tidak akan berkekalan untuk kesihatan badan kita.

Oleh sebab itulah sebagai seorang yang sayangkan diri sendiri, kita perlu pilih pemakanan yang sihat dan sesuai bagi memastikan kesihatan kita dapat terpelihara untuk menjalani kehidupan akan datang.
Semua orang ingin kurus dan cantik dengan masa yang singkat. Tetapi adakah tindakan kita sekarang akan memastikan kita akan kekal sihat dan menarik pada masa akan datang?


Fikirkanlah dan ambil tindakan sekarang untuk memberikan pilihan yang terbaik sahaja untuk sel-sel badan anda. Hubungi saya sekarang untuk ketahui cara cara kurus badan yang selamat dan memberikan kesan yang berkekalan menggunakan shake pengganti makanan.


photo 
     


Tuesday, September 8, 2015

Kenapa Diet Dengan Herbalife Tak Berhasil?

Diet Dengan Herbalife:  Kenapa Tidak Dapat Menurunkan Berat Badan?


Selama lebih 6 tahun saya menggunakan produk Herbalife, dan menjadi Coach Herbalife, ramai yang bertanyakan pada saya mengenai program menurunkan berat badan dengan Herbalife. Saya juga telah membantu ramai orang mendapatkan produk ini dan mendapatkan hasil, walaupun kebanyakannya hanya melalui beli Herbalife secara online sahaja.

Dalam tempoh ini, saya telah menghadapi banyak pengalaman dalam maklumbalas daripada pengguna-pengguna produk Herbalife di seluruh Malaysia. Ada yang mengadu kepada saya mengenai kesan Herbalife yang mereka alami.

Kini saya ingin menulis tentang beberapa perkara mengenai diet dengan Herbalife, kenapa sesetengah orang dapat turunkan berat badan dengan banyak, tetapi ada orang yang tidak dapat hasil yang diinginkan?

Berdasarkan pengalaman saya sendiri, ada beberapa sebab mengapa diet dengan Herbalife tidak berkesan kepada seseorang itu. Antaranya ialah:-
  • Ada produk, tiada Coach
  • Tidak menggunakan produk yang sesuai dengan keperluan sendiri atau hasil yang diinginkan
  • Ada Coach tetapi tidak menggunakan khidmat Coach sepenuhnya
    • Ikut cara sendiri
    • Tidak mahu berterus terang dengan Coach
    • Malu nak bertanya soalan pada Coach
    • Tidak ikut menu yang disediakan oleh Coach
  • Cabaran dengan diri sendiri
    • Tidak berdisiplin dan komited
    • Tidak mahu mengubah cara pemakanan sedia ada
    • Mengharapkan kesan yang melampau


Oleh itu, jika anda baru berhasrat ingin mengikuti program turun berat badan dengan Herbalife, jangan risaukan diet dengan Herbalife tidak berhasil. Ini hanyalah jumlah yang kecil sahaja sedangkan terdapat berjuta-juta pengguna Herbalife yang telah berpuas hati dengan hasil yang mereka dapat dengan menggantikan sarapan sihat dengan Herbalife.

Sebab itulah semua produk Herbalife didatangkan dengan Coach Herbalife yang berpengalaman dan berilmu, seperti saya. Apa yang perlu anda lakukan ialah pastikan anda memilih Jurulatih yang anda selesa, percayai dan boleh membantu anda. Tidak kiralah sama ada secara berhadapan (face-to-face) atau secara online. Semuanya akan memberikan kesan positif dan baik untuk anda.

Tetapi, jika anda pernah menggunakan produk Herbalife tetapi gagal mendapat kesan yang diinginkan, jangan risau. Gagal sekali tidak bermaksud produk ini tidak sesuai untuk anda. Berikan peluang dan masa kepada Coach anda untuk membantu anda mencapai apa yang anda inginkan.


Jangan bertangguh lagi! Dapatkan produk Herbalife anda sekarang dan diet dengan Herbalife yang berkesan dengan memilih jurulatih yang terbaik untuk diri anda.

Aziera Yazid merupakan seorang Jurulatih Herbalife yang telah turun 18kg dengan produk Herbalife dan kini membantu ramai orang untuk menguruskan berat badan dengan produk Herbalife. Anda mungkin salah seorang daripada mereka yang bertuah berjaya menurunkan berat badan dengan bantuan Jurulatih Aziera Yazid. Hubungi Aziera sekarang untuk bermula!

photo 
     

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...