Monday, July 31, 2017

TC Herbalife untuk Turun Lebih Cepat

TC Herbalife Boleh Turunkan Berat Lebih Cepat?


Ramai betul yg dtg ke blog saya utk cari info mengenai TC Herbalife

Mungkin ramai yang dah tau, TC Herbalife boleh turunkan berat badan dengan lebih cepat.

Tapi, betul ke? Adakah produk Herbalife TC ni sesuai untuk semua? Biar saya terangkan dulu apa fungsi TC Herbalife ni.


Fungsi TC Herbalife


Produk TC Formula memang dirumuskan untuk membantu memaksimumkan penurunan berat badan.

TC diperbuat dari ekstrak teh dan halia, dapat menyokong penurunan berat badan apabila digabungkan dengan pengambilan kalori rendah , pemakanan seimbang dan aktiviti fizikal secara tetap.
Teh yang kaya dengan antioksidan membantu melawan kerosakan radikal bebas.
Ekstrak halia menawarkan kebaikan pencernaan yang menyokong kesejahteraan individu
Sumber: Herbalife Malaysia 

Perkara penting mengenai TC Herbalife

Oleh kerana TC diperbuat daripada ekstrak halia, ia akan membuatkan badan rasa lebih panas. Oleh itu sangat penting untuk menambah pengambilan air. JIka anda menggunakan TC , anda perlu minum air lebih banyak daripada biasa. 

Paling penting sebelum memulakan program Kurus dengan Herbalife, anda harus mula dengan teh Herbalife dahulu sebelum mjula dengan TC. Ini bagi membiasakan diri untuk minum air secukupnya, sebelum anda mula mengambil tablet TC Herbalife

Dengan mengambil TC dapat membantu anda kawal rasa lapar kerana apengambilan air yang mencukupi.

Selain itu juga, kandungan teh dalam TC dapat menambah tenaga, dan sesuai diambil selepas makan atau sebelum bersenam.

TC juga memudahkan pembuangan kerana mengandungi ekstrak halia. Kerana itulah nama lain untuk TC Formula ialah 'Jamu Moden'.


Bolehkan ambil TC Herbalife sahaja tanpa minum shake Herbalife?

Jawapannya, ya dan tidak.

Jika anda mencari suplemen untuk menambah tenaga dan mengawal selera makan sahaja, anda mungkin boleh mencuba TC Herbalife ini.

Tetapi jika anda mengambil TC ini semata-mata untuk cepat turun berat badan, tanpa jaga pemakanan dan bersenam, tentulah anda tidak akan dapat hasil yang diinginkan. Ingat, penurunan berat badan 80% bergantung kepada nutrisi dan pemakanan seimbang. Dan 20% lagi melalui aktiviti sihat.

Sebaik-baiknya anda hubungi Coach Herbalife yang dapat membantu anda mengenal pasti produk Herbalife mana yang dapat membantu anda turun secara sihat dan berkekalan.


Cara guna TC Herbalife


Ambil 1 biji tablet TC Formula setiap kali selepas makan. Seeloknya ambil 1 biji dulu setiap hari selepas lunch untuk pastikan tubuh anda sesuai dengan TC Herbalife ini. Sekiranya tiada tindak balas yang berat, anda boleh teruskan makan 3 kali sehari.

Apa yang penting ialah pastikan anda mempunyai seorang Jurulatih atau Coach Turun Berat Badan yang dapat bantu anda turun berat dengan berkesan. Coach dapat memberikan maklumat terperinci mengenai pilihan produk paling sesuai mengikut keperluan dan bajet anda, dan cara minum Herbalife yang tepat untuk kesan Herbalife lebih baik.

Hubungi saya Coach Aziera Yazid untuk mengetahu maklumat lanjut mengenai produk Herbalife dan juga TC Herbalife.


Klik http://bit.ly/azierayazid atau hubungi nombor saya 017-936079.


Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit

photo 
     

Saturday, July 29, 2017

Cara Betul Minum Herbalife Untuk Hasil Terbaik

Nak Turun Berat Badan? Ketahui Cara Minum Herbalife Yang Betul.


Nak turunkan berat badan? Tapi tak tau cara yang betul? Biar saya terangkan bagaimana minum Herbalife boleh bantu anda cepat turun berat badan.

Produk Herbalife sebenanrnya ialah makanan tambahan yang dapat membekalkan nutrisi kepada kita. Selain itu, Herbalife juga dapat membantu kita mengawal berat badan.

Dengan minum Herbalife, kita boleh naikkan berat badan, turunkan berat ataupun kawal berat supaya tidak naik semula.

Nutrisi Herbalife datang dengan Coach Herbalife, ititu Jurulatih Peribadi yang akan bantu anda capai target yang anda inginkan. Sebab itu, adalah penting untuk dapatkan produk Herbalife dari saluran yang betul supaya anda dapat kesan Herbalife yang diinginkan.

Kadang-kadang ada orang yang sudah dapat produk tetapi tidak tau cara minum Herbalife. Akibatnya mereka tak dapat result yang mereka inginkan. Mungkin ada yang nak turun berat tapi tak turun, atau tiba-tiba naik pulak. Kebanyakan kes ini terjadi apabila mereka pilih untuk beli Herbalife tanpa coaching. Akhirnya berlaku pembaziran kerana sudah ada produk tetapi tidak dapat hasil

Saya ingin dapatkan Herbalife Online


Cara betul minum Herbalife untuk kurus dengan Herbalife

Untuk menurunkan berat badan dengan Herbalife, shake mestilan menggantikan waktu makan sekurang-kurangnya satu kali sehari. Waktu terbaik ialah waktu sarapan kerana shake Herbalife merupakan sarapan sihat yang rendah kalori tetapi tinggi nutrisi. Shake mengenyangkan sehingga awaktu makan berikutnya. Dan juga nutrisi yang tinggi menjadikan kita kekal bertenaga.


Cara betul minum Herballife untuk naik berat badan


Bagi menaikkan berat badan pula, perlu minum shake 3-4 kali sehari. Iaitu sebagai sarapan pagi dan juga selepas makan tengahari dan makan malam. Shake akan menambah kalori harian dan juga protein yang tinggi dalam shake serta Formula 3 Herbalife akan dapat meningkatkan otot dan menambah berat badan secara sihat.

Cara betul minum Herbalife untuk maintain berat badan


Bagi mereka yang sudah mendapat berat ideal, untuk maintain berat badan hanya perlu gantikan sarapan pagi dengan shake Herbalife. Seterusnya kawal pemakanan waktu tengahari, malam dan juga waktu sneking. Inshaa-Allah pasti berat dan bentuk badan anda akan kekal dalam paras ideal.

Ketahui bagaimana saya turun 18kg dengan menggunakan produk Herbalife. 



Kesimpulannya, untuk mendapatkan hasil yang terbaik, cara yang betul minum Herbalife adalah sangat penting. Oleh sebab itu sangat penting anda dapatkan jurutlatih yang akan selalu update anda denga tips diet, info-info nutrisi dan kesihatan, serta akan selalu follow-up dan ambil berat tentang progress anda.
Saya sendiri sudah bantu ramai orang turun berat secara online hampir 8 tahun. Ramai yang sudah dapat hasil turun berat dnegan menyertai  Program 21 Turun Berat Badan Online. Daftar sekarang jika anda inginkan hasil turun berat dengan Herbalife yg berkesan






Hubungi saya sekarang untuk melantik saya sebagai Coach Herbalife. Klik http://bit.ly/azierayazid atau hubungi nombor saya 017-936079.



photo 
     


Monday, July 24, 2017

Cepat Turun Berat Badan Dengan Kalsium

Nak Cepat Turun Berat Badan? Ambil cukup kalsium!



Kalsium adalah salah satu mineral penting untuk badan kita. Kalsium disimpan paling banyak dalam tulang dan gigi, dan juga bahagian badan yang lain seperti darah, otot, tisu dan lain-lain. Kalisum juga penting untuk ketegangan otot dan membantu salur darah mengembang dan menegang dengan baik.

Kalsium terlibat dengan pengeluaran enzim dan hormon dalam badan dan juga dalam hubungan antara sistem saraf. Kajian mendapati kalsium mencukupi dan mengelakkan kanser usus, dan juga mengelak masalah berkaitan usus yang dikenali sebagai Montezuma's revenge.

Kebanyakan orang dewasa didapati mengambil kalsium kurang dari yang diperlukan. Orang yang tidak ambil produk tenusu akan lebih rendah pengambilan kalsiumnya.

Berita baik untuk semua! Kajian menunjukkan mereka yang melakukan diet kawal kalori dan memastikan dengan pengambilan kalsium mencukupi setiap hari, dapat membantu cepat turun berat badan.

Kajian juga menunjukkan mereka yang cukup 3 sajian kalsium setiap hari lebih mudah mengawal berat badan dan mengelakkan kegemukan.

Saya turun 18kg dengan produk Herbalife. Download ebook untuk ketahui bagaimana.


Keperluan harian kalsium untuk dewasa ialah 1,000mg sehari dan 1,200mg untuk mereka yang berusia lebih dari 50 tahun .

Antara contoh hidangan kalsium yang boleh diambil seperti:-

  • Produk tenusu rendah lemak seperti susu skim dan yogurt (300 mg per 8 ounces)
  • Tauhu (138 mg per ½ cup)
  • Jus segar dan buah-buahan tinggi kalsium (200 to 260 mg per 8 ounces)
  • Sayuran berdaun hijau (90 to 99 mg per ½ cup dimasak)
  • Broccoli (42 mg per cup dimasak)
  • Sardin dalam tin (324 mg per 3 ounces)
  • Cheddar cheese (306 mg per 1.5 ounces)
Walau bagaimana pun, anda harus pastikan untuk periksa jumlah kalori untuk sajian kalsium yang dipilih. Ada makanan kalsium tinggi yang juga tinggi kalori. Hadkan pengambilan mingguan jika perlu.

Hubungi Coach Aziera untuk panduan pemakanan dan nutrisi bagi menurunkan berat badan dengan berkesan

Bagaimana kalsium boleh bantu cepat turun berat badan?

Kalsium akan mengikat lemak dalam usus dan menghalang badan kita daripada menyapnya.
Kalsium juga terlibat dalam mengelakkan penghasilan hormon yang menyebabkan lemak terbentuk dalam badan.

Satu kajian di Institiu Nutrisi Univeristy of Tennessee, Knoxville mendapati kalsium meningkatkan suhu badan atau dipanggil thermogenesis, yang mana meningkatkan metabolisme dan membantu badan kita membakar lemak

Banyak kajian membuktikan kaitan kalsium dengan peningkatan tenaga dalam badan dan pengurangan lemak. terdapat subjek kajian yang dapat mengurangkan saiz pinggang setelah mengamalkan diet kawal kalori dan mengambil kalsium yang mencukupi.


Calsium Plus Herbalife untuk cepat turun berat badan




Oleh kerana kebanyakan kita masih belum cukup mengambil kalsium daripada sumber makanan dan tenusu, suplemen kalsium seperti tablet Calsium Plus Herbalife sangat membantu.

Selain daripada kalsium, Tablet Calsium Plus Herbalife juga mengandungi bebarapa kandungan mineral yang dapat membantu kita cepat turun berat badan dan khasiat yang lain seperti berikut:-

Magnesium
Magnesium sukar diperolehi daripada makanan, jadi pengambilan suplemen sangat membantu. Magnesium sangat berguna untuk proses penghadaman dan mengaktifkan enzim supaya badan dapat menyerap dan menggunakan makanan yang diambil. Magnesium juga mengawal metabolisme dan juga sumber tenaga dalma badan. Oleh itu magnesium dapan membantu kita untuk membakar lebih kalori. 

Zinc
Zinc diperlukan dalam kuantiti yang sedikit setiap hari Zinc membantu pertumbuhan dan perbaiki hormon, meningkatkan imunisasi badan dan membantu penghadaman. Selain itu, zinc mengandungi anti keradangan dan juga dapat membantu dalam mengahdapi masalah kesihatan sepeti melawan kanser atau masalah jantung  


Vitamin D
Membantu badan menyerap kalsium dengan lebih baik.Vitmain D juga dapat membantu mnegkalkan kesihatan badan dan mengelakkan daripada terkena penyakut tertentu. Vitamin D membantu mengelakkan masalah tulang lembut (osteomalacia) dan masalah tulang mudah patah (osteoporosis)

Copper
Memastikan pertumbuhan badan, penggunaan iron, reaksi enzim dan juga memperbaiki kesihatan tisu badan, rambut dan mata. Copper mengelakkan penuaan cepat dan membantu pengeluaran tenaga. Ada banyak lagi kebaikan copper termasukkan mengurangkan kolestrol


Oleh itu, jika anda ingin meningkatkan lagi cepat turun berat badan, anda boleh memastikan pengambilan kalsium adalah mencukupi,

Pilih untuk dapatkan Calsium Plus, produk Herbalife yang dapat membantu anda memperolehi kalsium yang diperlukan dengan pengambilan 1 biji tablet, 3 kali sehari. Calsium Plus juga sangat istimewa kerana bukan sahaja mengandungi kalsium tanpa menambah kalori badan, tetapi juga mempunyai vitamin dan mineral lain untuk melengkapi keperluan badan anda.


Sumber : WebMD, everydayhealth.com, draxe.com

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit.



Hubungi Coach Aziera Yazid sekarang untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk Herbalife untuk cepat turun berat badan

photo 
Aziera Yazid
p:017 - 9360797 | m:019 - 2208901 | e:aziera@azierayazid.com | w:http://bit.ly/azierayazid
     


Saturday, July 22, 2017

Cara Minum Herbalife: Bolehkah Minum Shake Sebelum Tidur?

Ada Yang Nak Tahu Cara Minum Herbalife Sebelum Tidur?

Jika anda baru nak mula minum shake Herbalife, mungkin tertanya-tanya cara minum Herbalife yang betul.

Mula-mula sekali, pastikan anda dapat pelan pemakanan dan cara-cara minum daripada Coach Herbalife anda sebelum memulakan program kurus dengan Herbalife.

Jika anda tidak mempunyai Coach, anda boleh mendaftar dalam Program 21 hari Turun Berat Badan Online untuk dapatkan coaching sepenuhnya dari Coach Aziera Yazid.

Jika anda sudah mempunyai Coach tetapi tidak mendapat maklumat yang mencukupi, mungkin anda perlu minta secara terperinci dengan Coach anda. Selain itu, teruskan sahaja mengikuti topik-topik dalam blog ini kerana saya akan selalu update info-info berguna untuk anda.


Kali ini saya nak jelaskan mengenai salah satu panduan cara minum Herbalife yang sering saya dapat iaitu, bolehkah minum shake sebelum tidur?

Bagi yang ingin menurunkan berat badan, tentulah risau jika minum shake sebelum tidur berat badan naik. Sudah tentu lah kita tidak boleh ambil makanan berat sebelum tidur kerana akan menambahkan berat badan? Tetapi jika tiba-tiba rasa lapar di tengah malam, atau baru sahaja habis kelas senaman waktu malam, dan tak tahu nak makan apa, adakah shake Herbalife boleh membantu?

Jawapannya ialah, YA.

Shake Herbalife boleh diminum bila-bila masa sahaja, termasuklah sebaik sahaja sebelum tidur.

Untuk pengetahuan anda, bagi membekalkan nutrisi kepada badan dan bantu turunkan berat, kita perlu gantikan sarapan kita dengan sarapan sihat shake Herbalife Formula 1. Untuk lebih berkesan, kita campurkan protein tambahan Herbalife Formula 3 ke dalam shake tersebut.

Tetapi bagi memastikan kita turun dengan lebih banyak, dan turun cepat. Makan malam kita juga digantikan dengan shake Herbalife ini. Tidak kiralah pukul berapa yang kita nak minum shake tu, memang boleh,  tak ada masalah.

Yang pasti, kita sudah membahagikan waktu kita sebelumnya beberapa kali, seperti panduan yang telah diberikan oleh Coach Herbalife kita.


Apa jadi bila kita ambil makanan biasa di waktu  malam?


Pertama sekali jika pengambilan kalori kita untuk hari tu dah mencukupi, bila kita makan lagi, lebihan kalori ini akan jadi lemak yang menambahkan berat badan. Tapi, kalau kalori kita belum cukup dan kita masih makan waktu malam, kajian mendapati badan mudah simpan kalori ini sebagai lemak dan bukan dibakar untuk tenaga.

Badan kita memproses makanan secara berlainan bagi waktu yang berbeza. Ini kerana pemprosesan makanan bergantung kepada suhu badan, tindakbalas kimia, paras hormon, aktiviti fizikal dan penyerapan dan penghadaman makanan. Bila kita makan lewat makan, gula dalam darah lebih banyak meningkat, dan menyebabkan masalah kesihatan yang kronik.

Hubungi Coach Aziera untuk panduan pemakanan dan nutrisi bagi menurunkan berat badan dengan berkesan.

Kenapa shake Herbalife boleh diminum sebelum tidur?

Kerana shake ini sangat cepat dihadamkan ke dalam usus kita. Nutrisi dalam shake pula terus diserap ke dalam sel sebaik saja beberapa saat kita minum shake.

Kajian mendapati, minum shake protein yang rendah kalori seperti shake Herbalife sebelum tidur dapat membantu peningkatan otot, kawal selera makan waktu pagi apabila bangun tidur esoknya, naikkan metabolisme, dan juga pulihkan badan selepas melakukan senaman, serta banyak kebaikan yang lain.

Dalam satu kajian, 44 orang muda yang sihat yang minum shake protein sebaik sahaja sebelum tidur, menambahkan kekuatan dan jisim otot mereka dalam latihan intensif selama 3 bulan, berbanding mereka yang tidak minum shake sebelum tidur

Waktu tidurlah merupakan masa badan kita tidak bekerja. Pada waktu ini, badan akan menumpukan aktiviti kepada pemulihan, pembaharuan sel, memperbaiki fungsi imunisasi  serta mebaiki dan menghasilkan tisu otot yang luka atau tercedera.

Bagi mereka yang memang menghadapi masalah berat badan, kajian mendapati minum shake sebelum tidur, dapat mengawal selera apabila bangun tidur, dan mereka tidak rasa lapar di waktu pagi. Dengan bersenam 3-4 kali seminggu dapat membantu mengawal paras insulin dalam badan.

Kesimpulannya langkah menurunkan berat badan berkesan cara minum shake terbaik ialah dengan minum 1-2 jam selepas bangun dari tidur. Selain itu, minum shake di waktu malam bagi menggantikan makanan biasa selepas jam 7 malam, hingga ke sebelum tidur, juga membantu dari segi penurunan berat badan.



Coach Aziera Yazid telah berjaya turun berat sebanyak 18kg dan mengekalkannya selepas 7 tahun. Kini telah membantu ramai orang yang ingin turunkan berat badan dalam usaha mencapai berat badan dengan cara yang sihat, selamat, dan berkesan. Hubungi Coach Aziera Yazid sekarang untuk ketahui bagaimana beliau boleh membantu anda menurunkan berat badan dan mengekalkannya.

photo 
Aziera Yazid
p:017 - 9360797 | m:019 - 2208901 | e:aziera@azierayazid.com | w:http://bit.ly/azierayazid
     

Friday, July 21, 2017

Cara Kecikkan Peha Dengan Senaman Squat

6 Kelebihan Senaman Squat Sebagai Cara Kecikkan Peha

Squat ialah sejenis senaman yang menggunakan banyak otot dalam setiap pergerakan. Oleh kerana itu, senaman squat ialah salah satu cara kecikkan peha dengan berkesan. 

Bukan itu sahaja, tapi juga senaman yang bagus untuk pinggang dan perut, meliputi bahagian tengah badan. Ini berita gembira untuk kaum wanita yang selalunya ada masalah lemak terkumpul di bahagian-bahagian ini.


Pelbagai variasi squat sama ada dengan berat badan sendiri atau menggunakan pemberat, dapat kecikkan peha. Senaman ini membantu menaikkan otot badan dan membakar lemak lebih banyak.

Kelebihan squat sebagai cara kecikkan peha dan tubuh badan yang lain

Ramai yang selalu buat senaman  ‘squat’ ini tapi mungkin ramai yang tak tahu kelebihan-kelebihan kita melakukannya

  1.  Squat ialah exercise yang bagus untuk baiki postur badan. Squat akan menjadikan bahagian otot tengah badan (core)  lebih kuat, jadi kita akan berdiri lebih tegak mengikut postur yang betul Bila berdiri tegak, kita akan nampak lebih yakin dengan tubuh badan lebih langsing.
  2. Senaman squat dapat bakar banyak kalori dan naikkan jisim otot. Apabila jisim otot bertambah, lebih banyak lemak yang dibakar di bahagian peha, dan juga seluruh tubuh badan.
  3. Squat akan bina dan betukkan pinggang, kaki dan perut. . Squat akan bina oto dan bakar lemak di kawasan ini jadi bentuk badan akan jadi lebih menarik!
  4. Squat mempunyai banyak fungsi dalam kehidupan harian, jadi squat boleh dipelbagaikan semasa kita melakukan aktiviti. Contohnya bila nak kutip barang dari lantai. Untuk kaum wanita mungkin ketika mengutip pakaian untuk dibasuh, atau lain-lain/
  5. Squat boleh baiki kestabilan badan kerana squat menguatkan otot kaki kita. Bila kaki kita kuat, hubungan otot di otak lebih baik jadi kita lebih stabil dan mudah jatuh. Ini sangat berguna terutama di hari tua bagi mengelakkan kecederaan
  6. Dengan squat, perjalanan darah dalam badan akan lebih lancar. Darah yang mengalir lancar membantu organ utama dalam badan berfungsi lebih baik, dan nutrisi diserap lebih baik oleh tisu dan organ. Ini juga membantu penghadaman.
Apa yang paling penting ialah melakukan squat dengan postur yang betul.

Cara kecikkan peha dengan squat menggunakan cara yang betul ialah:-

  1. Berdiri dengan kaki dibuka jarak bahu
  2. Kemut bahagian tengah badan dengan mengekalkan bahagian belakang di kedudkan neutral, dan kepada tegak ke depan
  3. Perlahan-lahan tunduk ke bawah seolah-olah ingin duduk di atas kerusi, atau toilet bowl. Terus bengkokkan lutut dan tumit sehingga 90 darjah.
  4. Kembali ke kedudukan asala, dan ulang langkah 1

Walau bagaimanapun, senaman squat sahaja tidak mencukupi. Kita perlu lakukan 30-60 minit latihan kardio setiap hari untuk bakar lemak seluruh badan, termasuk sebagai cara kecikkan peha. Contoh latihan kardio adalah seperti berlarim hiking, kickboxing, berbasikal dan lain-lain, untuk bakar kalori dan kecikkan bahagian peha. 

Lihat video di bawah untuk panduan squat dengan cara yang betul:-


Ingat! Senaman hanya 20% usaha untuk kuruskan badan. 80% lagi ialah melalui pemakanan.

Hubungi Coach Aziera untuk panduan pemakanan dan nutrisi bagi menurunkan berat badan dengan berkesan.

Coach Aziera Yazid telah berjaya turun berat sebanyak 18kg dan mengekalkannya selepas 7 tahun. Kini telah membantu ramai orang yang ingin turunkan berat badan dalam usaha mencapai berat badan dengan cara yang sihat, selamat, dan berkesan. Hubungi Coach Aziera Yazid sekarang untuk ketahui bagaimana beliau boleh membantu anda menurunkan berat badan dan mengekalkannya.

photo 
Aziera Yazid
p:017 - 9360797 | http://bit.ly/azierayazid
     

Thursday, July 20, 2017

Herbalife Formula 3 : Perlu atau tidak untuk kurus?

Kenapa perlu ambil Herbalife Formula 3 untuk kurus?



Kali ni Coach nak cerita sikit mengenai Herbalife Formula 3 (F3) 

Biasanya orang yang baru nak mula diet Herbalife akan keliru sama ada mereka perlu ambil F3 ini atau tidak.

Ada pulak yang cuba takut-takutkan dengan kata bila ambil F3 berat akan lambat turun.


Saya turun 18kg dengan produk Herbalife. Download ebook untuk ketahui bagaimana

Mula-mula sekali, kena faham apa fungi sebenar F3 ini.
.
Herbalife Formula 3 diperbuat 100% dari protein tumbuh-tumbahan tanpa lemak haiwan. Oleh sebab itu, kalori dalam F3 ini lebih rendah berbanding dengan suplemen protein yang lain dalam pasaran. 

Satu scoop F3 mengandungi 5g protein. Cara makan Herbalife F3 ini ialah, kita boleh campurkan 1 ke 2 scoop ke dalam shake F1 untuk hasil yang lebih berkesan dan rasa shake lebih pekat.


Fungsi Herbalife F3 ialah:


  • Menahan lapar
  • Membina otot
  • Menambahkan metabolisma badan
  • Menolong mempercepatkan pengurangan berat badan
  • Membentuk badan 

Oleh kerana F3 membantu menambahkan otot, ramai yang risau berat mereka lambat turun. Tapi sebenarnya, bila otot kita meningkat lebih cepatlah pembakaran lemak, dan berat susah naik bila dah turun.

Bila kita tambahkan F3 ke dalam
shake Herbalife kita setiap hari, badan kita akan nampak lebih cepat fit dan langsing. 

Jadi Herbalife Formula 3 penting untuk kita kurus. Lagipun, bila berat badan kita turun, tiada siapa yang akan tahu. Tapi bila badan nampak lebih langsing, pasti ramai yang akan perasan dengan perubahan kita!


Hubungi Coach Aziera di nombor 017-936 0797 atau klik http://bit.ly/azierayazid

F3 sangat berguna untuk wanita berumur 30 tahun ke atas, terutama yang pernah melahirkan anak. Ini kerana kulit wanita selepas umur 30 tahun semakin mengendur akibat pengurangan otot. Oleh itu F3 sangat bagus untuk emmbantu kengekalkan keanjalan kulit. Semestinya protein memang bagus untuk kulit, rambut dan kuku kita.

Protein juga membantu mengelakkan kulit kita mengendur dan menggeleber akibat oenurunan berat badan yang banyak. Sebab tu lah bila dah kurus dengan Herbalife tiada masalah kulit menggeleber ni.

Selain itu, bagi ibu yang sedang menyusukan anak terutama secara sepenuhnya, dinasihatkan untuk mengambil F3 bersama dengan shake F1 bagi memastikan bekalan susu berterusan dan juga dari pengalaman saya sendiri, mampu memekarkatkan susu badan.

Jadi, jangan teragak-agak untuk mengambil Herbalife Formula 3 bersama dengan shake anda. Ada banyak kebaikan yang tubuh anda akan dapat daripada protein dalm F3 ini.

Ini sahaja yang saya kongsikan untuk kali ini. Jika ada sebarang soalan berkaitan F3 ini atau produk Herbalife yang lain, boleh isikan di bawah ruangan komen.

Saya juga sedang dalam proses menambah maklumat berkaitan diet dengan Herbalife di dalam blog saya ini. Jika ada sebarang topik, atau soalan yang ingin ditanyakan, saya sedia bantu terangkan untuk anda, 

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit."

Coach Aziera Yazid telah berjaya turun berat sebanyak 18kg dan mengekalkannya selepas 7 tahun. Kini telah membantu ramai orang yang ingin turunkan berat badan dalam usaha mencapai berat badan dengan cara yang sihat, selamat, dan berkesan. Hubungi Coach Aziera Yazid sekarang untuk ketahui bagaimana beliau boleh membantu anda menurunkan berat badan dan mengekalkannya.

photo 
     

Penafian Tuntutan Ahli Bebas Herbalife

Disertakan Jenis-jenis Penafian Tuntutan dalam semua post blog Coach Bebas Herbalife Aziera Yazid:-

1. Kesemua Gambar Testimoni Atau Keberkesanan Produk:

"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza"

2. Kesemua Gambar Gaya Hidup Atau Pendapatan:

"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata."

3. Kesemua Imej-Imej Produk Herbalife:

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit."

Coach Herbalife

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...