Follow my Instagram @azierayazid for latest update

SIAPA SAYA

Nama saya ialah Aziera Yazid. Saya merupakan seorang Coach Herbalife yang dapat membantu anda menguruskan berat badan. Saya merupakan seorang Ahli Bebas Herbalife Malaysia.

Saya dilahirkan pada 1 Disember 1976, jadi anda boleh panggil saya kakak, adik atau kawan, terpulang pada anda. Tidak perlu nak 'formal' dengan saya sebab saya lebih selesa sekiranya anda dapat menganggap saya sebagai seorang rakan seperjuangan dalam pengurusan berat badan.

Lokasi saya sekarang ialah di Kuantan, Pahang. Walaupun begitu, saya telah lama menjadi coach turun berat untuk ramai orang sejak daripada tahun 2009 lagi untuk pelbagai peringkat umur, lelaki dan perempuan, dari seluruh negeri di Malaysia termasuklah Sabah dan Sarawak.

Anda boleh baca kisah-kisah saya dalam blog ini, tentang bagaimana saya berjaya menurunkan berat badan daripada 92kg kepada 74kg dengan produk Herbalife. Sehingga kini, saya masih dapat mengekalkan berat yang berjaya dihilangkan tersebut.

Sekiranya anda serius dalam menguruskan badan secara sihat, anda boleh menghubungi saya melalui email aziera5299[at]yahoo.com atau SMS saya di 0179360797. Saya boleh buat analisa kesihatan secara ringkas untuk anda, dan pastikan produk Herbalife mana yang sesuai untuk anda.

Jika anda berminat untuk menjalankan perniagaan Herbalife secara pendapatan sampingan, anda juga boleh menghubungi saya untuk bantuan dan cadangan.

Semoga blog saya ini dapat membantu anda memberikan maklumat yang tepat dan benar berkaitan produk Herbalife, serta memberikan anda keyakinan untuk mula menggunakan produk ini.

Saya bersedia menjadi 'coach' anda sekiranya anda berminat.

Happy browsing & thank you very much for visiting!

Penafian Tuntutan Ahli Bebas Herbalife

Disertakan Jenis-jenis Penafian Tuntutan dalam semua post blog Coach Bebas Herbalife Aziera Yazid:-

1. Kesemua Gambar Testimoni Atau Keberkesanan Produk:

"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza"

2. Kesemua Gambar Gaya Hidup Atau Pendapatan:

"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata."

3. Kesemua Imej-Imej Produk Herbalife:

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit."

Coach Herbalife

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...