Follow my Instagram @azierayazid for latest update

Tuesday, December 8, 2015

Kesan Herbalife: Berat Naik Selepas Berhenti?

Risau Mengenai Kesan Herbalife Selepas Berhenti Menggunakan Produk?

Kebelakangan ini, saya selalu menerima pertanyaan mengenai kesan Herbalife kepada pengguna yang berhenti daripada mengambil produk Herbalife.

Antara yang menjadi kerisauan pengguna ialah, berat mereka akan naik semula selepas berhenti daripada Program Turun Berat Badan Herbalife ini.

Sebelum atau selepas Herbalife?

Sebenarnya, berat badan akan naik semula jika kita tidak memahami fungsi sebenar produk Herbalife ini dan bagaimana ia dapat membantu kita dalam menurunkan berat badan. Anda boleh baca cara menurunkan berat badan dengan shake Herbalife di sini untuk lebih memahaminya.


Saya sendiri mempunyai begitu ramai klien yang berhenti daripada menggunakan produk ini selepas berjaya menurunkan berat badan. Selepas saya temui mereka lebih dari 1 tahun, saya dapati kebanyakannya masih lagi dapat mengekalkan berat badan dan lemak badan yang telah berjaya diturunkan. 

Walau bagaimana pun, anda boleh kekalkan kesan Herbalife turun berat badan hanya dengan syarat-syarat berikut:-

1. Makan di dalam jumlah kalori sebenar yang diperlukan oleh badan
2. Ikut segala tabiat pemakanan sihat dan seimbang seperti yang telah diajarkan oleh Coach Bebas Herbalife anda, walaupun sudah tidak mengambil apa-apa produk Herbalife
3. Terus mengamalkan aktiviti cara hidup sihat seperti bersenam secara kerap dan konsisten

Kesimpulannya, kesan Herbalife berat badan naik selepas berhenti minum bukanlah disebabkan produk Herbalife tetapi akibat pilihan gaya hidup anda sendiri. 

Pengurusan berat badan bukanlah hanya untuk mencapai berat tertentu tetapi merupakan usaha yang perlu dilakukan secara konsisten. Apa yang penting ialah anda mempunyai seorang Coach Turun Berat Badan dengan Herbalife yang berdedikasi membantu anda capai berat badan yang anda inginkan, dan seterusnya menasihati dan memberi panduan tentang cara hidup sihat sepenuhnya. Dengan mempunyai Coach yang berpengalaman dan berdedikasi, anda akan lebih memahami bagaimana produk Herbalife berfungsi dalam membantu menurunkan dan mengekalkan berat badan anda. Setelah mendapat bimbingan Coach Bebas Herbalife, anda tidak perlu risau lagi berat badan naik selepas berhenti menggunakan produk.

Berita baiknya ialah, Coach anda adalah kekal sampai bila-bila dan bersedia membantu anda sepenuhnya bila-bila masa anda bersedia.Oleh itu, jika anda ingin hasil yang terbaik dengan produk Herbalife, adalah penting untuk anda memilih Coach Turun Berat yang terbaik untuk diri anda.

Jadi, sebelum anda risau mengenai kesan Herbalife sekiranya anda berhenti menggunakan produk ini, apa kata anda hubungi Coach Aziera Yazid, atau mana-mana Coach Bebas Herbalife lain yang paling sesuai untuk anda sekarang, dan dapatkan nasihat dan panduan mengenai bagaimana produk Herbalife boleh bantu anda. 

Coach Aziera Yazid telah berjaya turun berat sebanyak 18kg dan mengekalkannya. Kini telah membantu ramai orang yang ingin turunkan berat badan dalam usaha mencapai berat badan dengan cara yang sihat, selamat, dan berkesan. Hubungi Coach Aziera Yazid sekarang untuk ketahui bagaimana beliau boleh membantu anda menurunkan berat badan dan mengekalkannya.

photo 
     


No comments:

Post a Comment

Penafian Tuntutan Ahli Bebas Herbalife

Disertakan Jenis-jenis Penafian Tuntutan dalam semua post blog Coach Bebas Herbalife Aziera Yazid:-

1. Kesemua Gambar Testimoni Atau Keberkesanan Produk:

"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza"

2. Kesemua Gambar Gaya Hidup Atau Pendapatan:

"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata."

3. Kesemua Imej-Imej Produk Herbalife:

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit."

Coach Herbalife

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...