Coach Herbalife

Wednesday, March 17, 2010

Cara menggunakan Herbalife : Sebagai healthy snack

Dalam HerbalifeHQ facebook fan page ada ditulis:-

Did you know that a Herbalife Formula 1 shake made with nonfat milk has only 180 calories AND more calcium than 6-ounces of plain yogurt, more protein than a roasted chicken thigh, more vitamin A than a mango, more vitamin C than a banana, more fiber than a half-cup of broccoli and as much iron as a half cup of black beans. Add fruit to the shake, and you get even more vitamins, minerals and fiber!

Ini bermakna dalam 1 shake Herbalife sahaja, kita dah dapat semua nutrition yg diperlukan tubuh. Tak payah susah-susah nak pergi grocery shopping dan beli bahan-bahan mentah. Semua dah ada in a Formula 1 tube.

So bila rasa lapar tiba-tiba, instead of cari makanan lain utk snack, apa kata bancuh je separuh sukatan shake biasa dan minum. Terus dapat snack yg berkhasiat dan mengenyangkan.

Dekat ofis pun aku selalu simpan 1 tube F1 dan F3 sebagai spare kalau lapar antara waktu makan. Cuba bayangkan, takkan nak bawak yogurt ke ofis, dah tentu jadi tak sejuk. Daripada turun ke kafeteria beli keropok lekor, atau cucur udang, baik bancuh je 2F1 Tropical Fruit + 1 F3. Lebih puas hati. Rasa pun sedap. (Oh ya F1 Tropical Fruit sedap dgn F3 rupanya. Jemu jugak asyik ambil F1 Chocolate je. Next time nak kena try Strawberry pulak)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...