Monday, September 26, 2011

Perkembangan Syawal 2011

Syawal sudah nak habis tapi blog baru nak update. Masih dalam mood raya? Adalah sikit-sikit lagi kan...

Perkembangan terkini.....tengah concentrate dengan projek baru. InsyaAllah akan di'launch'kan tidak lama lagi. Hopefully dengan projek ini lebih banyak lagi orang yang aku boleh bantu untuk menurunkan berat badan dengan Herbalife.

So far, Alhamdulillah, semakin ramai yang berminat untuk turun berat badan dengan Herbalife. Apa-apa pun aku akan cuba menjawab semua soalan berkaitan Herbalife dengan sebaik mungkin. Cuma aku sangat-sangatlah berharap agar soalan diberikan oleh hanya untuk orang yang baru ingin mencuba produk Herbalife, atau yang mungkin sudah cuba tetapi tiada Coach untuk membimbing mereka. Bagi mereka yang sudah ada coach, adalah lebih adil sekiranya mereka merujuk terus dengan Coach mereka sendiri.

Ok enough about that, untuk perkembangan Raya tahun ini biar aku letakkan beberapa gambar di sini
Ini pulak gambar kami sekeluarga.
Alhamdulillah kami sekeluarga dapat beraya bersama-sama dengan keluarga belah suami di Jerantut.

Dalam bulan Syawal ini juga ada beberapa event Herbalife yang berlangsung iaitu Customer Day di Berjaya Times Square, dan juga Herbalife University di Korea.

Untuk Customer Day tu, dpt jugalah peluang untuk melihat kelebihan produk dan bisnes Herbalife daripada penerangan orang lain yg telah memberikan testimoni mereka.

Walaupun layak ke Herbalife University di Korea, aku mempunyai komitmen lain yang menyebabkan tidak dapat untuk pergi ke sana. InsyaAllah pada masa akan datang akan dapat join event dan vacation Herbalife yang lain.Sekarang ni pun ada beberapa promosi lagi untuk qualify. Seronok juga kumpul-kumpul point untuk achieve something. Memang buat kita fully motivated.

So anyway, Selamat Mengharungi kehidupan anda, semoga lebih bahagia bersama keluarga tercinta, Nantikan berita terkini dari saya tidak lama lagi. Kepada yg berminat nak tahu mengenai program Herbalife dan manfaatnya, boleh email saya.



No comments:

Post a Comment

Penafian Tuntutan Ahli Bebas Herbalife

Disertakan Jenis-jenis Penafian Tuntutan dalam semua post blog Coach Bebas Herbalife Aziera Yazid:-

1. Kesemua Gambar Testimoni Atau Keberkesanan Produk:

"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza"

2. Kesemua Gambar Gaya Hidup Atau Pendapatan:

"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata."

3. Kesemua Imej-Imej Produk Herbalife:

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit."

Coach Herbalife

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...