Thursday, October 11, 2012

Kesan sampingan Herbalife - Sungguh tidak diduga!


Ingin tahu kesan sampingan daripada produk Herbalife? Saya sudah menggunakan produk Herbalife hampir 4 tahun dan kini saya merasai kesan sampingan yang sungguh memeranjatkan!

Apakah kesan sampingan Herbalife yang saya alami?


Selain daripada turun berat badan dan berjaya mengekalkannya, badan jadi sihat dan bertenaga. Dan kesan sampingan yang saya alami daripada pengambilan produk Herbalife secara berterusan ialah, saya telah disahkan mengandung!

A'ha...ini yang dinamakan diam-diam ubi berisi, kan? Lama-lama senyap tiba-tiba announce dah mengandung?

Saya sangat-sangat bersyukur dengan rezeki yang dikurniakan oleh Tuhan ini. Walaupun kandungan ini bukanlah yang dirancang, tetapi ia satu berita yang amat menggembirakan. Walaupun saya tidak pernah berhenti menggunakan pil perancang, tetapi dengan izin Allah, dan kesihatan tubuh badan, seorang Herbalife bayi akan lahir dalam masa kira-kira 6 bulan lagi. Semoga bayi yang lahir nanti sihat dan sempurna. Semoga kandungan ini selamat tanpa sebarang masalah hingga ke saat melahirkan nanti. Amin!

Sebenarnya perkara ini memang tidak diduga kerana kerana saya tidak mengalami sebarang masalah alahan, mabuk atau sebarang komplikasi. Saya masih meneruskan pengambilan semua produk Herbalife seperti biasa. Hanya rasa cepat penat dan banyak angin dalam badan. Mujurlah ada Aloe Vera dan Teamix untuk mengurangkan masalah ini. So far, saya tidak pernah muntah lagi. Yang penting ialah untuk pastikan supaya perut tidak dibiarkan kosong supaya tidak masuk angin hingga menyebabkan rasa nak loya. Syukurlah shake Herbalife dapat dijadikan sebagai sarapan dan snek untuk mengisi perut yang kosong. Inilah yang dipanggil sebagai kesan sampingan Herbalife. Semasa mengandung pun masih bertenaga dan rasa sihat.

Sebenarnya berita baik ini hanya dapat saya tahu pada minggu ke-10, selepas pulang dari training di Macau, dan selepas seronok berjalan-jalan di Hong Kong. Syukurlah tiada masalah langsung semasa di sana. Jumpa ramai kawan-kawan Herbalife yang lain di sana pun, semuanya tegur yang saya nampak lebih kurus lagi.

Cuba lihat antara beberapa gambar di bawah semasa saya di sana. Tak sangka betul rupanya dah mengandung masa ni :D

Bergambar dgn Dr David Heber, Pengerusi Institut Nutrisi Herbalife.semasa membeli tiket feri untuk ke Macau
Vegetarian dinner dengan team members yang lain


Mengambil peluang berjalan-jalan sekitar Macau sebelum training bermula. 
Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai lain-lain kesan sampingan Herbalife kepada saya, dan mengikuti perjalanan saya mengandung buat pertama kalinya dengan produk Herbalife, nantikan post-post yang akan datang.

Bagi sesiapa yang ingin mencuba produk Herbalife dan merasai sendiri kesan sampingan Herbalife, sila emailkan ke aziera5299@yahoo.com atau SMS/Whatapps ke 017-9360797. Saya sedia membantu anda.




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...