Coach Herbalife

Sunday, May 9, 2010

Kesibukan melanda

Maaf kerana lama tak update blog. Sekarang ni kehidupan agak sibuk dan tidak terurus.

Antara penyumbang kepada kesibukan ialah proses renovation dapur kat rumah. Dah masuk 3 minggu rumah tak berasap sebab tiada berdapur. Proses membesarkan dapur sedang berjalan lancar menyebabkan dapur lama tidak dapat digunakan langsung. Selama 3 minggu ni jugaklah kami anak beranak hanya 'makan luar' sahaja.

Dan dalam masa yang sama, lebih 3 minggu jugaklah kami anak-beranak diseraang dengan virus ' sakit mata' bermula dengan Afrina, anak yg sulung. Lepas tu suami tercinta ku pulak kena sampai seminggu lebih tak dapat pergi kerja. Dan sekarang, Afiq pulak yang kena. Afrina dengan ayahnya dah ok dah. Harap-harap Afiq pun cepat baik, dan doakan supaya mama diorang ni tak terkena dengan virus tu ye.

Actually seingat akulah, memang aku tak pernah kena sakit mata ni. Walaupun masa dulu adik beradik semua terkena, aku tetap the only 1 yg tak kena. This time pun harap-harap macam tu lah. Maybe virus ni tidak menyerang org tertentu kot. Tak boleh jamin, this time tak akan terkena kan, so aku hanya mampu berdoa ajelah.

Oleh kerana kesibukan ini, update mengenai info terbaru terpaksa terganggu sekejap. InsyaAllah dah kembali at the right track nanti, aku akan post a lot of other new info for my readers and myself.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...