Monday, December 27, 2010

New shake in the house


Strawberry + Tropical fruit = bubble gum flavor

Haha..that's what I think.

Actually, after 2 tahun guna Herbalife, this is the first time aku cuba perisa Strawberry. Maybe influenced by my sister yang cakap Strawberry tak sedap langsung, terus tak berani nak beli. But recently my friend cakap, kalau mix strawberry dgn Tropical Fruit akan dapat rasa yang sedap, so inilah masanya untuk cuba.

Now dah 2 hari aku cuba perisa ni, for breakfast semalam dan hari ni. For lunch still maintain dgn perisa chocolate kegemaranku. Semalam payah sikit nak telan, dan duk pikir-pikir apa sebenarnya rasa tu. Pagi tadi dah ok dan dah boleh terima. Rasanya memang mcm bubble gum yang bulat-bulat tu. Sambil minum shake sambil duk terbayangkan tgh chewing bubble gum tu haha.

Tropical fruit memang manis sikit, especially kalau campur dgn bahan-bahan lain. Selama ni aku memang suka campur dgn chocolate, memang sedap.

Tapi yg bestnya strawberry campur tropical ni, shkae jadi smooth je. Sebab dua-dua jenis ni mudah larut. Tak macam chocolate yang paling suka berketul-ketul.

Lepas ni nak cuba ambil strawberry sahaj, tak tahulah sama ada boleh terima atau tidak .

Jadi, untuk sesiapa yang nak cuba ubah selera, bolehlah try perisa ni. Hopefully anda akan suka.

1 comment:

  1. Rasa Strawberry saja pon Ok, cuma dia manis.. macam TF juga..


    Kalo Strawberry mix ngan Vanilla pon sedap. Hehehe

    ReplyDelete

Penafian Tuntutan Ahli Bebas Herbalife

Disertakan Jenis-jenis Penafian Tuntutan dalam semua post blog Coach Bebas Herbalife Aziera Yazid:-

1. Kesemua Gambar Testimoni Atau Keberkesanan Produk:

"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza"

2. Kesemua Gambar Gaya Hidup Atau Pendapatan:

"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata."

3. Kesemua Imej-Imej Produk Herbalife:

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit."

Coach Herbalife

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...