Tuesday, March 8, 2011

Bekalan setiap hari

Inilah bekalan aku ke pejabat setiap hari:-

1 botol air 2L air kosong
+
2 botol air 1L
=
4Liter air kosong

1 Liter untuk bancuh shake, 1 liter untuk bancuh teamix dan 2L untuk dihabiskan dari pukul 8:30pagi hingga 5:30 petang.

In case air tu tak mencukupi, ada beberapa botol lagi air mineral di pejabat untuk tujuan contigency dan juga kalau ada kawan-kawan yang terputus bekalan air.

Alhamdulillah, dengan adanya penapis air di rumah, lebih mudah untuk membawa bekalan air ke pejabat. Tak perlulah cerita penapis air jenis apa kan, semuanya bagus. (Kecuali kalau Herbalife ada jual penapis air, then barulah best nak cerita, kan?)

Lagipun, kita kena kurangkan pembelian dan penggunaan botol air mineral, untuk mencegah pencemaran dan mengurangkan sampah di dunia ini.

Rutin setiap hari:-
  • Shake for breakfast di rumah.
  • Shake for lunch
  • Shake for mid-afternoon snack(waktu minum petang)
  • Normal meal for dinner at home.
Sentiasa berusaha untuk mengekalkan rutin ini setiap hari untuk mendapat result yang terbaik!

3 comments:

  1. chaiyokk kak..kagum ngan usaha akak tu..

    ReplyDelete
  2. I pernah tau. tapi it doesn't work for me. :(. Sampai ada 2 kotak simpan till expired. Sbb makin makan, makin bulat...

    Tapi kakak sulong I mkn, it works for her lak. Mmg byk susut lak! Well not all product suit everyone kan? Mcm2 try product, last2 back to basic exercise juga body ni tuntut dari I. Adusss malas nye.

    ReplyDelete
  3. saya baru 2 hari cuba herbalife lg skali... sebelum ni pernah cuba dalam 2 minggu macam tu... mmg bekersan Alhamdulillah.... cuma sblm ni terputus bekalan sbb xmampu cos still study..... harap2 kali ni berjaya teruskan sampai berjaya... :)..

    ReplyDelete

Penafian Tuntutan Ahli Bebas Herbalife

Disertakan Jenis-jenis Penafian Tuntutan dalam semua post blog Coach Bebas Herbalife Aziera Yazid:-

1. Kesemua Gambar Testimoni Atau Keberkesanan Produk:

"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza"

2. Kesemua Gambar Gaya Hidup Atau Pendapatan:

"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata."

3. Kesemua Imej-Imej Produk Herbalife:

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit."

Coach Herbalife

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...