Thursday, July 14, 2011

Getting back to writing


Dah lama betul blog ni dibiarkan tanpa posting terbaru. Walaupun banyak benda yang nak ditulis, semuanya berkumpul dalam otak je. Tak sempat betul nak menaip dan bercerita dalam blog.

Alhamdulillah walaupun dah lama tak update blog, aku masih lagi menerima pujian dan komen yang baik-baik sahaja mengenai blog ini. Aku sangat bersyukur kerana orang yang singgah ke blog ini dapat membaca posting-posting sebelum ini, dan mendapat maklumat yang tepat dan ikhlas mengenai produk Herbalife. Selepas beberapa tahun menulis blog, memang itulah yang diharapkan.

Aku memang betul-betul berharap supaya masyarakat di luar, khususnya di Malaysia, dapat betul-betul memahami mengenai produk ini. Dengan mendapat maklumat yang tepat mengenai kebaikan dan kelebihan yang ada dengan Herbalife, barulah mereka akan sedar tentang peranan produk dapat membantu kita mencapai impian untuk mendapatkan berat badan ideal.

Semoga blog ini akan menjadi jawapan kepada mereka yang masih lagi mencari-cari cara yang tepat untuk menurunkan berat badan. Semoga blog ini akan terus menjadi tempat rujukan bagi mereka yang ingin mendapatkan maklumat lanjut berkaitan produk Herbalife.

Kepada sesiapa yang masih lagi mencari seorang coach untuk membantu mencapai berat badan ideal, bolehlah menghubungi saya melalui email aziera5299[at]yahoo.com atau add saya di Facebook.

No comments:

Post a Comment

Penafian Tuntutan Ahli Bebas Herbalife

Disertakan Jenis-jenis Penafian Tuntutan dalam semua post blog Coach Bebas Herbalife Aziera Yazid:-

1. Kesemua Gambar Testimoni Atau Keberkesanan Produk:

"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza"

2. Kesemua Gambar Gaya Hidup Atau Pendapatan:

"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata."

3. Kesemua Imej-Imej Produk Herbalife:

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit."

Coach Herbalife

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...