Follow my Instagram @azierayazid for latest update

Tuesday, November 6, 2012

Kulit cantik dengan Herbalife

Inginkan kulit cantik dengan Herbalife? Anda mempunyai masalah kulit? Kulit muka masih tiada perubahan walaupun sudah mencuba pelbagai produk kecantikan?

Kuli bermasalah adalah seperti jerawat, jeragat, kulit kering dan lain-lain lagi. Dengan pertambahan umur, kesihatan kulit juga akan berkurangan. Anda mungkin pernah cuba mengatasi masalah kulit dengan mengambil pelbagai jenis skin care, atau meletakkan macam-macam jenis krim dan losyen pada kulit.

Tapi, pernahkan anda fikir bahawa kesihatan kulit bukan hanya pada luaran sahaja?

Adakah anda tahu yang anda boleh dapat kulit cantik dengan Herbalife?

Mungkin ada yang tertanya-tanya, kulit cantik dengan Herbalife? Bukankah Herbalife tu produk makan sahaja? Bukankah shake Herbalife untuk kuruskan badan?

Ya, anda memang boleh dapat kulit cantik dengan Herbalife. Ini adalah kerana Herbalife bukan produk untuk kuruskan badan. Herbalife ialah makanan kesihatan yang akan membekalkan nutrisi yang diperlukan oleh sel-sel badan. Apabila sel-sel badan mendapat nutrisi yang secukupnya, semua sel badan termasuk kulit kita akan berfungsi dengan lebih baik. Ini ialah antara sebab bagaimana kita boleh memperolehi kulit cantik dengan Herbalife.

Selain itu, Herbalife juga mempunyai teh Herbalife yang berfungsi sebagai antioxidant dan membuang toksin dalam badan. Toksin mungkin berada di salam usus dan anggota lain, termasuk jugalah toksin pada kulit. Jerawat adalah salah satu contoh kulit mengandungi toksin. Oleh itu, apabila seseorang mempunyai masalah jerawat yang kronik, kadangkala jerawat akan keluar lebih banyak di muka atau badan, pada peringkat permulaan sebagai tindakbalas penggunaan produk. Jadi, jangan risau kerana masalah ini akan semakin berkurangan, dan kulit akan menjadi lebih cantik dengan produk Herbalife.

Selain daripada itu, Aloe Vera Herbalife juga memainkan peranan penting untuk kesihatan kulit. Pengalaman daripada saya sendiri, sejak menggunakan produk ini, kulit menjadi lebih lembap dan tidak kering lagi, dan lebih berseri-seri. Kulit saya bukanlah jenis yang bermasalah.tetapi ramai yang tegur kulit muka nampak lebih cantik. Tahukah anda yang Supermodels juga menggunakan salah satu lapisan daripada  pokok aloe vera sebagai cara menjadikan kulit lebih cantik? Herbalife telah menggunakan pokok yang sama tetapi memproses untuk mengeluarkan toksin dari aloe vera dan memberikan segala kebaikan kepada pengguna produk ini.

Bagaimana kulit cantik dengan Herbalife?
Sebenarnya kesihatan kulit kita boleh diperbaiki dengan 70% nutrisi luaran, dan 30%  nutrisi luaran. Ini bermakna apa yang kita makan setiap hari mempengaruhi sebahagian besar kesihatan kulit kita. Kemudian, skin care yang kita gunakan dan cara penjagaan kulit juga memainkan peranan penting untuk mendapat kulit yang cantik.

Oleh kerana itulah, selain daripada produk nutrisi dalaman seperti shake Herbalife, teh Herbalife, aloe vera Herbalife, serta lain-lain lagi, Herbalife juga mempunyai rangkaian nutrisi luaran seperti Nutrifusion dan Skin Activator untuk membantu semua orang mendapat kulit cantik dengan Herbalife.

Kepada sesiapa yang beminat mendapatkan produk untuk nutrisi luaran dan nutrisi dalaman Herbalife, boleh hubungi saya melalui email aziera5299@yahoo.com atau SMS / whatapps ke 017-9360797.

*Hasil produk adalah tidak tipikal. Hasil produk adalah berbeza mengikut individu1 comment:

Penafian Tuntutan Ahli Bebas Herbalife

Disertakan Jenis-jenis Penafian Tuntutan dalam semua post blog Coach Bebas Herbalife Aziera Yazid:-

1. Kesemua Gambar Testimoni Atau Keberkesanan Produk:

"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza"

2. Kesemua Gambar Gaya Hidup Atau Pendapatan:

"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata."

3. Kesemua Imej-Imej Produk Herbalife:

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit."

Coach Herbalife

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...