Follow my Instagram @azierayazid for latest update

Tuesday, June 30, 2015

Produk Herbalife: Pesanan dan penghantaran Hari Raya 2015

Makluman Penghantaran Produk Herbalife di Seluruh Malaysia


Syarikat Herbalife Malaysia telah mengeluarkan memo mengenai penghantaran produk Herbalife ke seluruh Malaysia sempena Cuti Hari Raya Aidilfitri 2015 nanti.


Ini bermakna, sekiranya anda ingin mendapatkan produk Herbalife anda sebelum Cuti Hari Raya, anda perlu membuat pesanan dan bayaran lengkap selewat-lewatnya pada 8 Julai 2015. Jika selepas itu, anda akan menerima produk anda hanya selepas 20 Julai 2015 nanti.

Makluman penghantaran ini adalah bagi mengatasi sebarang masalah yang timbul akibat daripada Cuti Raya yang panjang nanti. Oleh itu, untuk mengelakkan daripada kesulitan atau terputus stok bekalan untuk Hari Raya nanti, anda dinasihatkan untuk membuat pesanan awal supaya tiba tepat pada masanya.

Produk wajib yang patut ada selain daripada shake Herbalife untuk menggantikan sahur sebelum Raya, dan sarapan selepas Raya, ialah teh Herbalife dan Aloe Vera Concentrate. Teamix dapat membantu pembakaran lemak akibat makan makanan di Hari Raya, dan Aloe Concentrate dapat membantu menenangkan usus anda supaya perut tidak meragam kerana terkejut akibat makan lebih daripada biasa di bulan puasa :-D

Jadi, senaraikan terus produk yang anda perlukan untuk Hari Raya nanti dan buat pesanan sendiri atau dengan bantuan Coach Herbalife anda.

Jika anda masih belum pernah menggunakan produk Herbalife, saya boleh bantu anda kenalpasti produk Herbalife mana yang sesuai untuk bantu anda jadi lebih kurus selepas Raya. Klik untuk hubungi saya sekarang atau hubungi nombor saya 017-9360797/ email aziera[at]azierayazid.comNo comments:

Post a Comment

Penafian Tuntutan Ahli Bebas Herbalife

Disertakan Jenis-jenis Penafian Tuntutan dalam semua post blog Coach Bebas Herbalife Aziera Yazid:-

1. Kesemua Gambar Testimoni Atau Keberkesanan Produk:

"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza"

2. Kesemua Gambar Gaya Hidup Atau Pendapatan:

"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata."

3. Kesemua Imej-Imej Produk Herbalife:

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit."

Coach Herbalife

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...