Follow my Instagram @azierayazid for latest update

Wednesday, February 11, 2015

Saya Nak Kurus. Apakah Perlu Saya Lakukan?

Tahniah! Jika anda ada niat 'Saya Nak Kurus'!

Baca selanjutnya kerana ini mungkin kali terakhir untuk anda mencari penyelesaian untuk kuruskan badan.


Seperti yang kita tahu, setiap orang yang ingin turunkan berat badan mempunyai pelbagai sebab tersendiri. Sebab utama mungkin kerana terlalu banyak tekanan pada bahagian kaki. Ramai juga orang rasa berlebihan berat badan menyebabkan mereka jadi cepat marah, dan cepat letih. Tiada siapa yang suka kepada perasaan ini. Semua orang ingin turunkan berat. Tetapi ramai yang tidak tahu cara untuk kuruskan badan cara yang betul, dan cara yang sihat. Adakah anda salah seorang yang terfikir 'Saya nak kurus' kerana ingin kurangkan salah satu daripada masalah ini?

Kekal cantik dan menarik selepas berkahwin, terutama selepas melahirkan anak ialah impian setiap wanita. Kebanyakan wanita akan rasa risau jika nampak lebih tua daripada suami, walaupun umur mereka adalah sebaya. Oleh kerana itu, saya rasa yakin yang Herbalife dapat membantu kaum wanita seperti kita, untuk nampak cantik dan kekal menarik supaya suami akan sentiasa memuji dan memuja kita sebagai isterinya. Kita semua mahu supaya suami sentiasa rasa bahawa, 'Saya mempunyai seorang isteri yang paling cantik dan menarik'.

Sebagai seorang surirumah atau wanita yang mempunyai kerjaya, untuk turunkan berat badan bukanlah sesuatu yang mudah kerana kita mempunyai banyak komitmen dan tanggungjawab dalam rutin harian kita. Tetapi, jika kita seorang yang bijak, kita boleh melakukannya sambil melaksanakan rutin harian kita yang mengambil banyak daripada masa kita.

Oleh sebab itu, anda perlu download ebook saya untuk ketahui bagaimana anda dapat turunkan berat badan dengan menggunakan cara yang lebih bijak, iaitu menggunakan cara kurus dengan Herbalife.

Ada banyak alasan dan sebab kenapa ramai orang nak kuruskan badan. Sebagai coach Herbalife, saya sudah jumpa ramai orang yang mempunyai keinginan yang kuat untuk menurunkan berat badan. Ada antara sebab itu positif dan juga negatif.

Jika anda ingin kuruskan badan dan perlukan seorang Coach Herbalife untuk bantu anda, hantarkan email ke aziera@azierayazid.com dan tulis subjek 'Saya nak kurus'

Jadi, jangan tunggu alasan anda perlu turunkan berat disebabkan perkara negatif yang berlaku dalam hidup anda. Fikirkan apakah perkara positif yang anda boleh capai dengan menurunkan berat badan anda sekarang. Saya percaya anda akan dapat mencapai berat badan dan bentuk fizikal yang anda inginkan jika anda mempunyai keinginan yang serius dan secara konsisten sentiasa berubah untuk menjadi lebih baik.

Lihat testimoni Herbalife bagaimana saya bantu orang lain untuk turunkan berat badan. Anda boleh dapatkan analisa kesihatan untuk ketahui bagaimana saya boleh bantu anda kuruskan badan.

No comments:

Post a Comment

Penafian Tuntutan Ahli Bebas Herbalife

Disertakan Jenis-jenis Penafian Tuntutan dalam semua post blog Coach Bebas Herbalife Aziera Yazid:-

1. Kesemua Gambar Testimoni Atau Keberkesanan Produk:

"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza"

2. Kesemua Gambar Gaya Hidup Atau Pendapatan:

"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata."

3. Kesemua Imej-Imej Produk Herbalife:

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit."

Coach Herbalife

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...