Coach Herbalife

Saturday, February 21, 2009

Cerita sehelai seluar

Aku ada sehelai seluar. Saiznya XXL, warna coklat. Aku beli seluar ni di Jusco, dalam 2 tahun lepas. Masa tu aku baru lepas bersalinkan Afiq, my 2nd baby.

Lama dulu aku tak pakai dah seluar ni. Sebab ketat bahagian peha. So aku simpan dalam kotak.

Sebulan lepas aku keluarkan semula dari kotak sebab dah muat, dan boleh pakai semula.

Hari ni, aku masukkan semula seluar ni dalam kotak. Kenapa? Sebab seluar ni dah jadi terlalu longgar. Memang sangat longgar yang tak boleh pakai langsung. Kalau pakai juga memang akan terlondeh.

Jadi, berapa lama seluar ini akan duduk dalam kotak? Aku pun tak tahu. Harap-harap seluar ni stay dalam kotak dalam masa yang lama just because seluar ni terlalu besar untuk aku pakai. Maybe kalau pakai pun, masa aku mengandung anak ketiga. Bila tu, hmm...belum tau lagi

2 comments:

  1. Akak, kim salam kat seluar coklat tuh, kata, dia ada kawan kat penang, dalam lemari sayer :P akekekek...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...