Coach Herbalife

Monday, July 26, 2010

Persediaan menyambut Ramadhan



Dalam masa kurang dari 15 hari lagi Umat Islam akan menyambut Ramadhan. Seronoknya, kan? Memang tak sabar tunggu bulan puasa tiap2 tahun. Lepas tu Syawal pulak, lagi seronok.

Untuk persediaan Ramadhan ni ada dah dah berazam untuk ambil kesempatan turunkan sikit berat badan sambil menunaikan kewajipan yang Fardhu ni. Bayangkan dalam bulan puasa tahun lepas aku berjaya turun berat badan dalam masa sebulan. Seronok betul!

Ok this year pun harap-harap dapatlah turun lagi berat. Cuma, this year nak betul-betul maintain supaya masa bulan Raya nanti tak gain balik semua berat yang dah hilang tu. Ada orang, boleh naik double lepas Raya tu. Bahaya…bahaya….

Seperti biasa penggunaan Herbalife masa bulan Puasa hanyalah untuk sahur sahaja. Kalau rasa-rasa perlu, before tidur pun boleh amik shake juga. Pastikan dapat menu yang terbaik supaya sentiasa sihat dan segar sepanjang berpuasa. Turun berat badan tu hanyalah salah satu side effects yang bagus semasa berpuasa. Bila dah turun berat, badan dah slim, barulah seronok nak melaram di Hari Raya kan?

Kalau nak baca entry pasal pengalaman aku mula berpuasa dengan Herbalife boleh baca sini.

2 comments:

  1. Last year saya minum Herbalife untuk sahur tersangatlah best. Tak rasa lapar lansung hingga waktu berbuka. Pastu rasa bertenaga lak tu. Mmg rasa ajaib betul! Tahun ni nak teruskan sahur dgn Herbalife jugak :)

    ReplyDelete
  2. Ye, memang betul. Best sangat bersahur dengan shake HL.

    Selamat menyambut Ramadhan, Sarah!

    p/s: Boleh email me your email address tak?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...