Coach Herbalife

Tuesday, August 31, 2010

Persediaan sebelum Cuti Raya

Aku percaya rata-rata umat Islam sekarang ni dah mula buat persiapan terakhir menjelang Aidilfitri dalam masa kira-kira seminggu saja lagi. Sama ada persiapan untuk diri sendiri, keluarga dan anak-anak. Make sure to have everything ready untuk sambutan Aidilfitri ni.

Tak sangka juga Ramadhan ni begitu cepat akan meninggalkan kita. Hopefully apa yang kita nak achieve untuk Ramadhan ni akan tercapai. At least, kita boleh jadikan Ramadhan ni sebagai usaha untuk memperbaiki diri kita ke arah yang lebih baik, InsyaAllah.

Aku cuma ingin ingatkan bahawa cuti Raya ni akan menjelang tak lama lagi dan ramai yang bercuti panjang. Untuk diriku sendiri akan bercuti selama 2 minggu. Dalam masa 2 minggu ni InsyaAllah akan banyak peluang untuk menziarahi merata-rata tempat bermula dengan beraya di Perak dan seterusnya ke tempat-tempat lain.

My point is, if you need to have your Herbalife stock, make sure you have enough for the holiday. Sila check dan bajet sama ada stok Herbalife anda akan bertahan sehingga menjelang Raya dan habis cuti Raya nanti. Jangan terputus di tengah jalan pulak ;)

Another thing is, make sure anda akan menyediakan diri untuk menjadikan diri anda lebih kental dan bersemangat untuk mengawal menu semasa Raya ni. A few days of Raya oklah nak makan macam-macam untuk menikmati Raya. Tapi jangan sampai 2 minggu cuti, 2 minggu jugak makan macam-macam. Beringat-ingat ye.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...