Follow my Instagram @azierayazid for latest update

Thursday, October 15, 2015

Kenapa pilih produk Herbalife?

Kenapa pilih produk Herbalife untuk turunkan berat badan?

Pagi tadi, saya menerima soalan daripada seseorang yang baru dikenali, semasa berada di Rumah Sarapan Sihat Kuantan, tempat saya menyebarkan maklumat mengenai nutrisi setiap hari.

Dia bertanya, antara banyak produk yang berada di Malaysia dan di dunia, kenapa saya memilih produk Herbalife?

Sebab utama mengapa saya pilih produk Herbalife ialah kerana produk ini sudah berada lebih dari 90 buah negara dan lebih dari 34 tahun di pasaran. Produk Herbalife juga dirumuskan oleh pakar saintis terkemuka di Amerika Syarikat dan juga dengan kepakaran dan nasihat dari pakar seluruh dunia. Jadi, saya memang tidak sangsi lagi bahawa produk Herbalife adalah yang terbaik untuk bantu saya dalam membekalkan nutrisi dan pengurusan berat badan.

Apatah lagi, saya sudah berjaya turun 18kg dengan menggunakan produk Herbalife. Dan selepas hampir 7 tahun menggunakannya, saya telah mendapat pelbagai kesan Herbalife yang positif serta membantu ramai orang mendapat testmoni Herbalife.

Kenapa anda sendiri belum menggunakan produk Herbalife?

Mungkin anda dengar mengenai produk Herbalife. Mungkin juga dah lihat kesan yang telah dialami oleh orang yg anda kenal. Tetapi anda sendiri belum pernah menggunakan produk Herbalife.

Jika anda tertanya-tanya kenapa anda sendiri perlu bermula dengan Herbalife, mungkin saya boleh memberikan sedikit bantuan dan panduan.

Daripada berjuta-juta orang pengguna produk Herbalife di seluruh dunia yang telah mendapat hasil, semuanya mempunyai sebab tersendiri mengapa mereka bermula. Mungkin sebab memperbaiki tenaga, ingin bentuk badan lebih menarik, ingin kulit yang lebih cantik, ataupun setakat ingin mencuba produk Herbalife untuk melihat perubahan kepada diri sendiri.

Walau apa pun sebabnya, mereka semua telah bermula dan mendapat kesan mereka tersendiri. Ada yang berjaya menurunkan berat badan, ada juga yang tidak. Ada yang terus mengambil nutrisi Herbalife untuk jangka masa panjang, ada juga yang berhenti selepas mendapat kesan Herbalife yang diinginkan.

Kesan yang dialami oleh setiap orang tidak sama. Seseorang yang anda kenali mungkin telah mendapat hasil yang mengujakan, tapi tidak semestinya anda juga akan mendapat kesan yang sama sepertinya. Ini kerana setiap individu berbeza. Perubahan dan tindakbalas produk Herbalife adalah bergantung kepada tahap kesihatan individu, tabiat pemakanan, aktiviti harian yang dilakukan setiap hari, serta lain-lain lagi faktor memainkan peranan.

Apa yang penting ialah anda mendapat konsultasi daripada Jurulatih Bebas Herbalife sebelum mengambil keputusan untuk menggunakan produk Herbalife. Jurulatih akan dapat membantu anda dengan memberikan cadangan produk Herbalife yang benar-benar sesuai dengan kesan yang anda inginkan.

Anda boleh menghubungi saya iaitu Coach Turun Berat Badan jika ingin mengetahui produk Herbalife yang sesuai bagi membantu anda turunkan berat badan secara sihat dan berkesan.

Hubungi nombor 017-9360797 untuk temujanji di sekitar Kuantan, ataupun saya boleh bantu anda beli Herbalife online, dan menjadi jurulatih sepenuhnya secara online.

Jangan bertangguh lagi untuk membuat keputusan bermula dengan produk Herbalife. Jika ramai orang boleh melakukannya dan mendapat testimoni Herbalife yang menarik mengapa bukan anda?
Aziera Yazid merupakan seorang Jurulatih Bebas Herbalife yang telah turun 18kg dengan produk Herbalife dan kini membantu ramai orang untuk menguruskan berat badan dan lebih cantik dan bertenaga dengan nutrisi Herbalife. Anda mungkin orang seterusnya yang akan mendapat hasil kejayaan dalam menurunkan berat badan. Ini adalah masa untuk anda melakukan perubahan. Dapatkan bimbingan jurulatih Aziera Yazid sebelum terlambat.

 

No comments:

Post a Comment

Penafian Tuntutan Ahli Bebas Herbalife

Disertakan Jenis-jenis Penafian Tuntutan dalam semua post blog Coach Bebas Herbalife Aziera Yazid:-

1. Kesemua Gambar Testimoni Atau Keberkesanan Produk:

"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza"

2. Kesemua Gambar Gaya Hidup Atau Pendapatan:

"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata."

3. Kesemua Imej-Imej Produk Herbalife:

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit."

Coach Herbalife

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...