Follow my Instagram @azierayazid for latest update

Wednesday, March 16, 2016

Kurus Dengan Herbalife: Kenapa Perlu Mula Sekarang?

Kenapa Perlu Pilih Untuk Kurus Dengan Herbalife?


Dalam tugas saya sebagai Coach Bebas Herbalife, saya selalu dihubungi oleh ramai orang yang ingin turunkan berat badan. Kebanyakan mereka ingin tahu apa produk herbalife untuk menurunkan berat badan. Mereka mempunyai keinginan untuk kurus dengan Herbalife tetapi tidak pasti untuk memulakannya.

Walau bagaimana pun, tidak semua yang menghubungi saya betul-betul serius untuk berubah. Ada yang sekadar bertanya dan kemudian masih bertangguh tidak mahu ambil tindakan. Tetapi ramai juga yang betul-betul serius ingin dapat hasil kurus dengan Herbalife. Mereka yang serius ini hampir semua akan mendapat hasil turun berat badan yang baik dengan bantuan saya sebagai Coach Turun Berat Badan mereka.

Mereka yang serius untuk melakukan tindakan dan mulakan usaha turun berat badan percaya bahawa Herbalife memang berkesan dan  saya boleh bantu mereka. Biasanya mereka telah mendengar banyak testimoni Herbalife dari orang lain, atau mereka sendiri pernah menggunakannya dan mendapat hasil satu masa dahulu. Dengan rasa percaya dan yakin ini, mereka terus membuat keputusan untuk memulakan program turun berat badan dengan Herbalife. Akhirnya dengan usaha dan kesabaran, mereka akan capai apa yang mereka inginkan.

Saya turun 18kg dengan produk Herbalife. Download ebook untuk ketahui bagaimana.

Ada juga yang jenis suka bertangguh dan sukar membuat keputusan. Mereka masih lagi ragu-ragu sama ada mereka boleh berjaya diet dengan Herbalife ini. Mereka juga tidak bersedia untuk mengeluarkan sedikit perbelanjaan untuk kebaikan diri mereka sendiri. Sedangkan, sebenarnya mereka boleh memilih pakej Herbalife yang sesuai mengikut kemampuan dan keperluan mereka.

Kadangkala terdapat beberapa orang yang sama yang asyik menghubungi saya beberapa waktu yang lalu bertanyakan soalan mengenai produk Herbalife. Biasanya sama ada berat mereka sudah berganda naik dari dahulu kerana tidak melakukan apa-apa tindakan, atau mereka cuba untuk mengikuti diet dgn produk lain dan mendapat kesan berat naik lebih dari sepatutnya.

Di sini terdapat 2 contoh mereka yang menghubungi bertanyakan untuk kurus dengan Herbalife, tetapi tidak teru mengambil tindakan:-

Prospek A naik 7kg kerana mencuba produk lain
Prospek A mengambil keputusan menggunakan produk lain untuk turunkan berat badan, walaupun telah mendapat maklumat yang diperlukan dari saya sebagai Coach Turun Berat badan. Akibatnya, dia naik berat sebanyak 7kg dan kini ingin mencari produk Herbalife semula. Bayangkan, jika dia terus mula menggunakan produk ini pada mula-mula menghubungi saya dulu. Mesti beratnya akan turunm dan tidak akan berada dalam keadaan sekarang.Prospek B naik berat badan kerana tidak serius untuk mengubah tabiat pemakanan
Prospek B pula pada tahun lalu, bertanyakan mengenai produk herbalife ini untuk isterinya yang ingin menurunkan berat badan atas nasihat doktor, kerana ingin cuba untuk mengandung. Setahun telah berlalu, kini dia mencari Herbalife untuk dirinya sendiri juga. Ini bermakna isterinya masih belum berjaya turunkan berat badan, dan akibat tidak bersedia mengubah tabiat makan mereka berdua, dia sendiri juga naik berat badan dan perlu mencari penyelesaian yang berkesan untuk mereka.

Jadi, jika anda sedang mencari-cari produk Herbalife, atau jika anda sedang tercari-cari satu program turun berat badan yang berjaya, saya nasihatkan supaya anda tidak bertangguh lagi.

Jika anda ingin jadi lebih kurus atau lebih cantik, anda harus memulakannya sekarang juga! Jangan menangguh untuk mulakan satu usaha yang anda pasti akan berjaya! Apa yang paling penting ialah anda perlu percaya anda boleh melakukannya, dan percaya saya boleh jadi seorang coach yang dapat bantu anda sepenuhnya. Anda perlu percaya bahawa anda boleh kurus dengan Herbalife.

Jangan cuba mencari alasan lagi bagi menangguhkan usaha anda untuk berjaya. Saya sedia bantu anda dari segi bajet, keperluan produk dan pelan pemakanan yang sesuai untuk anda.

Hubungi saya sekarang di nombor 017-9360797.

Ingatlah, untuk sesuatu berubah, anda yang perlu berubah. Untuk mendapat berat badan ideal anda perlu menukar tabiat pemakanan anda, kerana kejayaan sesuatu program turun berat badan ialah melalui 80% pemakanan dan 20% fitness.

Jom mulakan usaha anda untuk kurus dengan Herbalife sekarang juga! Saya sentiasa menunggu komitmen dari anda.


Coach Aziera Yazid telah berjaya turun berat sebanyak 18kg dan mengekalkannya selepas 7 tahun. Kini telah membantu ramai orang yang ingin turunkan berat badan dalam usaha mencapai berat badan dengan cara yang sihat, selamat, dan berkesan. Hubungi Coach Aziera Yazid sekarang untuk ketahui bagaimana beliau boleh membantu anda menurunkan berat badan dan mengekalkannya.

photo 
     

No comments:

Post a Comment

Penafian Tuntutan Ahli Bebas Herbalife

Disertakan Jenis-jenis Penafian Tuntutan dalam semua post blog Coach Bebas Herbalife Aziera Yazid:-

1. Kesemua Gambar Testimoni Atau Keberkesanan Produk:

"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza"

2. Kesemua Gambar Gaya Hidup Atau Pendapatan:

"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata."

3. Kesemua Imej-Imej Produk Herbalife:

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit."

Coach Herbalife

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...