Coach Herbalife

Saturday, February 4, 2017

5 Sebab Kenapa Shake Herbalife Cookies 'n Cream Sarapan Paling Sedap di Malaysia

5 Sebab Kenapa Pilih Sarapan Shake Herbalife Perisa Cookies 'n Cream?


Shake Cookies 'n Cream baru je ada di pasaran Malaysia sebenarnya, berbanding 5 perisa shake yang lain. Tapi sejak perisa shake Herbalife  Cookies 'n Cream ni masuk ke Malaysia kira-kira 2 tahun yang lalu, ia sudah menjadi sarapan dan snek paling sedap di negara ini.

Ada 5 sebab kenapa shake Cookies 'N Cream shake paling sedap sebagai sarapan:-

Sebab #1: Rasa sedap


Bayangkan sarapan pagi kita menikmati sejenis shake dengan perisa cream, dan ada biskut-biskut halus cookies di dalamnya. Dah tu pulak, rasa naturalnya yang sedikit manis tetapi rendah gula, sangat bagus sebagai sarapan sihat untuk seisi keluarga.


Sebab #2: Tak perlu blender


Tekstur shakenya agak halus jadi mudah disediakan, Tak perlu nak pakai blender ataupun shaker cup. Just kocak-kocak, shake-shake kejap je dah sedia untuk diminum.

Sebab #3: Bancuh dengan air sahaja

Selain iu, shake Herbalife Cookies 'n Cream ni memang sedap diminum begitu sahaja. Hanya campurkan dengan air kosong sahaja! Tak perlu nak tambah duit dengan susu ke, soya ke, blend dengan buah ke.


Sebab #4 : Tinggi nutrisi dan rendah kalori


Shake Herbalife telah pun diiktiraf sebagai pengganti makanan No 1 di dunia. Setiap hidangan shake mengandungi kandungan vitamin dan mineral yang cukup untuk kesejahteraan tubuh badan untuk satu hari. Jadi, shake Herbalife bukan ubat kurus tetapi nutrisi tinggi untuk kesihatan dan performance diri.

Shake ini bukan sahaja berkesan untuk turun berat badan, tetapi juga boleh menaikkan dan mengekalkan berat. Shake Herbalife membekalkan nutrisi yang cukup untuk badan, serta rendah GI.

Sebab #5: Selamat untuk semua

Saya nak kongsikan mesej yang saya dapat dari seorang klien saya hari ini.


Memang shake Cookies ni dah jadi kegilaan ramai termasuk budak-budak. Sampai Emak nak minum pun kena menyorok-nyorok. Kelakar, kan?

Kalau anak saya Aqif yang berumur hampir 4 tahun, memang tak suka sangat shake Cookies ni.Cuma dia kurang suka nak kunyah biskut-biskut halus tu. Jadi saya blend sekejap dengan air kosong je dan terus dia minum dengan berselera, sekali hadap je. Shake ni bagus sebagai ganti air manis yang lain. Berkhasiat pulak tu!


Jika anda masih belum percaya bahawa shake Herbalife Cookies 'n Cream ni sarapan tersedap di Malaysia, anda WAJIB mencubanya dengan segera.


Hubungi saya sekarang untuk mendapatkan sarapan tersedap untuk anda sekarang.

Hubungi Coach Aziera di nombor 017-936 0797 atau email ke aziera5299@yahoo.com

Coach Aziera Yazid telah berjaya turun berat sebanyak 18kg dan mengekalkannya selepas 7 tahun. Kini telah membantu ramai orang yang ingin turunkan berat badan dalam usaha mencapai berat badan dengan cara yang sihat, selamat, dan berkesan. Hubungi Coach Aziera Yazid sekarang untuk ketahui bagaimana beliau boleh membantu anda menurunkan berat badan dan mengekalkannya.

photo 
     




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...