Coach Herbalife

Friday, November 13, 2009

Motivasi

Dalam persiapan aku menyediakan barang untuk trip yang jauh minggu depan, terjumpa dalam kotak 2 helai jeans Levi's 501 milik suamiku yg bersaiz 30. Bygkan betapa kurusnya dia waktu tu.

Untuk pengetahuan sesiapa yg masih belum tahu, kami berdua ni lulusan drpd Universiti di US tahun 1998. So 501s ni dibeli masa kami di US le. Murah kan kat sana.

Untuk pengetahuan jugak, skrg ni aku dah pakai jeans milik dia dgn saiz 32. Dah skrg ni dia dah pakai saiz 34 hehe.

Jadi, aku pun tertanya-tanya sama ada aku patut cuba turunkan lagi berat hingga aku muat jeans saiz 30 itu? Oh..sangat teringin sekali. Sangat sayang sebab jeans2 itu masih elok2 lagi. So, maybe I should kan? Hmmm...tak apa...tunggu balik dari trip nanti, bulan 12 boleh start semula usaha.

2 helai jeans itu sungguh memotivasikan diri huhuhu.

p/s: Jangan tanya aku pakai saiz jeans apa masa di US dulu...36 ok, 38 pun ada..sangat besar. InsyaAllah nanti aku akan letak gambar2 di saat2 kegemilangan ku itu. Tungguuuuu....

2 comments:

  1. dah lama menantikan suasana gmbr di blog akak ...agar ia x sepi dgn coretan semata2

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...